Alperna närmar sig, sakta men säkert

Längtar så. Den 19:e januari bär det av ner till Österrike och Alperna. Äntligen. En stor dröm ska bli verklighet. Och Erik har äntligen beslutat sig för att följa med, han velade ju så fram och tillbaka i början, men nu är det alltså bestämt att han ska med.

Måste fixa kläder bara. Vet inte om jag nämnt de tidigare men när vi kom hem från Sälen förra säsongen så slängde jag min skiddress, så jag måste fixa nya. Och det ganska snart.
När vi var till Karlstad i fredags så kollade vi en del på Bergvik efter kläder, men vi bestämde oss sedan för att ta en dag till Vingåker och deras FO. Vi ska åka dit på fredag, jag är ju ledig då. Och skulle vi, mot förmodan, inte lyckas hitta nåt då så har vi ju alltid Örebro på hemvägen :O)

I våras på rean köpte jag iaf nya brillor. Rosa (såklart)! Och en hjälm, plommonlila. Känner att det börjar bli dags för det i backen. Gjorde en vurpa, en ganska rejäl sådan, med brädan för nåt år sedan och huvudet/kroppen blev inte riktigt sig likt efter det. Blev lite mer försiktig med farten och så... Och det är ju inte bra! Fort ska det ju gå nerför!

För att återgå till ämnet...
Risken med att åka till VFO är att man hittar mer än planerat. De senaste gångerna jag farit dit har det för visso inte resulterat i många inköp, men risken finns ju som sagt då de har mycket MYCKET fina kläder...

Näe ni, nu måste jag dra. Ska till mamma och äta mat och sen jobba... See ya!

image122
Visst ser det hääärligt ut?!

Tänk för f*n!

Alltså, dom vet mycket väl att är klockan slår 00.00 så stänger dörrarna till vår restaurang. Varför i h-vete sätter man sig då i bilen och åker, anländer till oss 23.58 och gör en MEGAbeställning? Och sen blir jääätteförvånad när det en inte är färdigt på en gång (typ färdigpackat redan innan de kommer). Som om det bara är det vi står och väntar på...

Eller när man tar med sig sitt gäng på 40 man, går ner till oss och tror att man ska få komma in till oss och bara sitta där helt oberörda (utan att beställa nåt) bara för att "...men det regnar ju så ute, SNÄÄÄLLA!" Jo absolut, självklart! Det är ju det som gör att vi går runt...

Kom igen...!

Sista dagen är nu förbi

Idag var min sista lediga dag detta år ;O) Det är i och för sig bara 3 ynka dagar kvar av året... men ändå. Imorrn är det "back to business" igen. Kan inte direkt påstå att jag längtat tillbaka, men lite klirr i kassan behöver vi ju alla så...

Idag var jag, mamma och pappa till Karlsad. Skulle hälsa på släktingar, men vi passade även på att göra ett besök på Bergvik och Ikea. Först av allt åkte vi också till Annas Scrapbooking som har butik där. My God, säger jag bara! Där skulle jag lugnt kunna tillbringa en hel dag eller mer... Undrar om hon behöver mer personal? *hihi* Tänk att få sitta och bara pyssla HELA DAGARNA. Vilken dröm alltså! Fast min högsta dröm är ju faktiskt att öppna en egen sån affär, men man måste ju börja nånstans. What ever, vi var där i alla fall och inköpen blev ungefär som tanken i föregående inlägg. Med ett undantag. Istället för brandbilen så blev det en QK-die med två myror, himla söta:

Så förutom myrorna blev det alltså: hunden, katten, döskallen och det där 4-packet med bilar. Nu kan jag göra massvis med pojkkort ;o)
Annars blev det inte så många inköp. Jo två mattor till hallen kom med ut från Ikea, beiga  små runda för 89 kr st. Och så lite godis, men det var mest för att jag skulle ha nåt att tugga på i bilen. Väldans nödvändigt, eftersom man inte ätit nåt godis annars den senaste veckan (Ellerhur?! Bara typ 11 kilo mixat bland knäck, smörkola, plockgodis, rocky road och annat mumsigt julgodis)

Näe, nu får det vara slutskrivet för ikväll. Ska nog ta mej en stor kopp te o sätta mig i soffan. Såg att de visade Missisippi Burning på 5:an nu ikväll. Väldigt bra och gripande film. Se den, om du inte redan gjort det! Hinner kanske se slutet iaf. Sist såg jag den nog när jag gick högstadiet tror jag, eller om det var gymnasiet.

Till veckan får jag slutliga svaret från skolan också. Pratade med dom idag, och då lät det som att jag kom in i allafall, för kursplatserna var inte fullsatta än, så då borde det vara lugnt. Och snart är det dags för Alperna också. Jippie! Ska åka till Vingåker och köpa kläder på fredag. Slängde mina efter förra säsongens slut. De gamla var så slitna. Och lika bra att kosta på sig nya iaf, när man ändå ska till ALPERNA... Yeahej!

God natt