Dagens kort

Pysslade en del igår och det blev mest bara förberedelser då, men idag blev korten färdiga. Det sista kortet är ett beställningskort till en nyfödd lite flicka, alltså inget marknadskort:

          

Nu måste jag äta, ska snart åka till jobbet :o( Usch, tre kvällar framför mig innan den lediga helgen kommer...

Tändsticksask

Har idag provat på att göra min första Solstickan-ask. Har sett att många andra dekorerat tändsticksaskar, och blev lite intresserad av att prova själv. Så här blev det:

         

Det är ju en perfekt "gå bort"-present när man ska till så många ställen sen i jul- och nyårstider.
Nu ska jag göra lite fler kort har jag tänkt mig. Fick den slutliga inbjudan med all info för marknaden på torget på mejlen idag. Så nu måste jag öppna julkortsverkstan igen ;o)
Ha en trevlig kväll!

Update av förra veckan

Var ju som sagt i Sthlm förra onsdag och torsdag. Onsdagen bjöd på lite (med stor betoning på lite) shopping, vi hittade knappt ingenting. Eller jo, jag köpte två skålar om Katitzi har mat och vatten i från Bruka Design. Bruna och vita är de. Annars blev det inte mycket handlande. Men kvällen bjöd på desto mer då vi var på Hovet och såg Enrique Iglesias. (Wow) Bilderna jag har är kanske inte superklara och fina, men det är ju alltid nåt att visa ;o)

           
          
        

Torsdagen bjöd däremot på mycket shopping. Vi började dagen med att ta tunnelbanan till söder och där besöka SkapaHobby. Där hade jag ju aldrig varit förut, och där handlade jag en hel del pysselsaker och sånt ;o)
Sen gick vi till city och strosade runt. Käkade på Café Avenyn, supergoda grillade mackor med mozzarella och parmaskinka. Mums! Ett besök på PanduroHobby stod också på min lista (såklart). Efter Gallerian kände vi att det var nog så vi tog oss tillbaka till Karlaplan, gjorde en snabbvisit på Fältan och sen gick vi upp till lägenheten och stekte pannkakor ;o)
19:06 gick sen tåget hemåt och Erik hätade oss på staionen i Degerfors vid hav tio.
Vad helgen sen bjöd på? Jobb så klart... Suck...
Men nu är det ny vecka och dags för pyssel.