Tired of being sorry

Snart är det dags. Inte alls långt kvar. Mindre än en månad. Eller ja, 30 dagar idag för att vara exakt. Sen ses vi igen. Vår andra dejt blir det. Sist va 2003 eller 2004 tror jag. Men nu är det alltså dags igen. Har längtat så.


Hovet, 21 november, 19.30

Bloggtorka? Javisst!

Visste att det skulle ske. Det va en av de första sakerna jag någonsin skrev faktiskt. Den dagen kommer, då jag helt enkelt inte har något att skriva om, och då blir det ett långt uppehåll av inlägg... Va vad det jag sa! Måste skärpa till mig.

Vad har hänt då? Jo, jag har jobbat på och slitit (så klart). 4 kvällar i rad och ingen av dom har varit en sån där jättehit direkt. Alltid något som strulat. Inte har jag varit tidig därifrån heller. Eller tidigt och tidigt. Jag ahr ju varit i tid, men inte kommit iväg tidigare. OCh det vill man ju faktiskt göra. Men nu till veckan är det dags att jobba dagskift så då kommer jag ju alltid därifrån senast 16 iaf.

Katitzi (katten) har haft sin kompis Mysan här o de har lekt som bara den. Kattiz har även varit hos Mysan och de är så söta ihop. Kattiz är typ två månader yngre än Mysan men hon är fan så mycket kaxigare. Flyger på Mysan i full fart hela tiden. Igår va de så våldsamma så Mysan sa ifrån på skarpen till slut. Men gav sig Kattiz? No way! Hoin tänker nog att är man med i leken så får man leken tåla. Ni vet, det fick man ju alltid höra av fröknarna på småskolan när man va liten och man tyckte de andra va orättvisa.

Och mer, jo jag och Erik har fortsatt att kolla lite på vår Egypten-resa. Ska boka nu i veckan tänkte vi... Sen blir det en lång väntan fram till mars, och då bär det av. Mamma och pappa är förresten i Egypten just nu och har det skönt. Härom kvällen red de kamel ute i Sinaiöknen och det va guppigt sa pappa. Men maten va inte direkt nån hit tydligen. Shit, och jag som är så sablans kräsen när det gäller mat, hur ska det gå? Jaja, det får väl lösa sig helt enkelt.

Till helgen bär det av till Karlstad. Stämpelmässa i Saluhallen och shopping inne i stan. Och fira Mia så klart. 24år blir hon. Snart vuxen alltså =)

Näe ni, nu måste jag tillbaka till tvättstugan. Har bara 30 minuter kvar där och jag måste plocka ihop och städa efter mig där nere. Jag är ju ledig idag, så självklart är det tvätt- och städdag som gäller då.