Valborgsfirande

Det bidde ingen brasa ikväll...

Vi satt och åt av våra "knyten" och "pang!" sa det så var klockan så mycket så det var inte nån idé att åka bort till Björkborns Herrgård och lyssna på vårsång och titta på elden. Istället satt vi och pratade och pratade och pratade. Och så lyssnade vi på Måns då förstås. Som han höll låda för oss allihop där borta. Han spexade och charmade varenda en av oss. Det är nog hans specialitét! ;o)

Idag tänkte jag komma i säng i tid. Känna mig utvilad imorrn lagom till jobbet. Börjar klockan 10 så om jag kommer i säng strax så är det nog inga problem. Det är bara det att det där "strax" har för vana att bli om ett ganska långt tag när det gäller mig. Är inte alls bra på att lägga mig "i tid". Jag kan lägga mig tidigt, det har jag inga problem med direkt utan det är mer det där med i tid som inte riktigt fungerar. Men idag är det dags. Ska bara borsta tänderna och sen krypa ner... (Tror jag)

Vädret här just nu är regn. Hoppas det ger sig til imorrn bitti så jag kan cykla till jobbet. Det är så uppfriskande med den där turen dit, man får som ny energi i kroppen. Kanke har det att göra med att det är nerför hela vägen dit, men ändå. Värre är det på hemvägen när det istället är tvärtom; uppför! Men som sagt, det är mycket nyttigare med cykeln än med bilen... Hoppas på solsken 1:a maj.

Sängen kallar. Vi ses!