Sjutton också...

...varför blir det alltid så här?

Skulle ju sitta och pyssla idag. Det gjorde jag också. Ägnade hela förmiddagen och lunchen åt ett och samma kort. NÄr det var färdigt så var jag inte alls nöjd med det... Suck, är så träligt när man känner så. Känns som om man kastat bort hela dagen på någonting struntaktigt. :o(

Annars idag så åkte jag och Erik hem till hans föräldrar i Bråten och häsade på. Systern från Sthlm var på besök med lilla bejbisen. Hon är så söt lilla tjejen. Trots sina tre ynka månader har hon en rejäl kolsvart kalufs på huvudet. Hon är så söt ;o)

Sen åkte vi hem och jag ringde till mamma. Vi åkte vidare till ICA Maxi i K-hamn. Jag skull eha post-it's. Speciella sådana, som jag sett på Bokia, men som är så fasligt dyra där. 79:- (!) Känns som rena rånet ju. Speciellt för en fattig student...

Nu ska jag ta och måla mina naglar, hittade ett så snyggt ljust, ljust rosa på ICA. Och sen ska jag nog krypa upp i ena soffhörnet och läsa en bok tror jag. Har ju fortfarande inte läst ut den där nedrens tjocka Harry Potter boken jag skulle läst ut på semestern :o( Men nu SKA jag ta reda på slutet. Har ju hittills lyckats hålla mig ovetandes om hur det slutar, vill ju läsa själv ;o)

Ha en bra morgondag hörrni, så hörs vi säkert av senare i morgon kväll.
God kväll!

Uppe med tuppen!

Var det inte idag jag var ledig och skulle passa på att sova ut lite? Jo, det trodde jag med. Ända tills jag vaknade, kände mig jättepigg och såg att klockan endast var 06.15. Måste bero på att jag börjat skolan nu och kroppen vant sig vid att gå upp tidigt som satan. Å andra sidan så gick jag och la mig redan vid 22 igår så... Det spelar nog in lite också.

Vad står på dagens schema då? Ja, efetrsom jag vaknade så tidigt kunde jag ju nte sätta igång med nåt stort projekt på en gång, ville ju inte väcka alla andra i huset och speciellt inte Erik som fortfarande sov så gott.
Började med att ta en lååång varm dusch. Gud, så skönt det var.
Har även plockat ur och i diskmasknene och rengjort plåten från i förrgår kväll.
Jag ahr även förberett mina böcke rinför veckan. Har satt i post-it's som markerar kapitel/avsnitt och sånt. Är skönt att ha den uppdelningen färdig så man bara kans ätta igång sen.
Kvar på dagens agenda finns att jag måste dammsuga, och det måååste jag verkligen göra. Ni anar inte hur det är på golvet här, speciellt eftersom kissarna springer omkring och yr upp minsta lilla dammråtta hela tiden. De ligger ju aldrig still. Kissarna alltså.
Men dammsugningen får bli lite senare, klockan är ju bara barnet än...

Ska nog ta och pyssla lite, tror jag. Måste ju bara dra fram alla grejer först ;o)

Fy fan va skönt!!!

I ett av de senaste inläggen skrev jag om den sega rättningen av tentor på Örebro Universitet. Nu är det klart.

Av en ren slump bara loggade jag in på mina sidor för att se om det lagts ut nån info för kommande vecka, vilket det inte hade, men samtidigt såg jag nåt roligt. Mina ögon drogs mot poänglistan och där såg jag att det var uppdaterat. Jag klarade ekonomitentan jag skrev för tre veckor sedan. Det hade ju inte alls kännts så säkert när jag kom ut från skrivsalen den där onsdagen, men jag blev alltså godkänd. Känns så jäkla gött. Tredje gången gillt, men nu är den alltså avklarad. Äntligen. Kan nu stolt briljera med mina ytterligare 13,5 högskolepoäng. Totalt är jag nu uppe i 21,5. Jag är så stolt och så glad så jag känner för att tjuta en skvätt!

Och så skrev vi ju tenta idag. Första mattetentan. Det kändes skitbra efteråt. "Lätt som en plätt" är väl dumt at säga, för då tar man väl ut för mycket i förskott, men det kändes skiiiitbra efteråt. Jag svarade på alla uppgifter, både dubbel och trippelkollade mina lösningar så jag inte gjort några onödiga slarvfel. Hoppas på väldigt höga poäng på den tentan. Hur de blir får väl tiden utvisa. Förhoppningsvis blir det en snabb rättning av Ingvar.

Jag måste bara skryta lite till. Jag klarade tentan! Sååå stolt!
Det här kommer jag leva på ett bra tag kan jag säga. Och jag tänker absolut INTE ödsla energi på att klaga över att behöva gå upp i ottan från och med måndag. För nu vet jag, att när man kämpar riktigt hårt för någonting, så ger det rejält med belöning till de som förtjänar det. Och den här gången var jag en av dom.
Gissa en som kommer belöna sig själv med lite extra shopping på mässan i Gbg nästa helg? ;o) Kom inte och säg att jag inte borde, för jag förtjänar det tusen gånger om...