Änglar,visst finns dom... (ibland)

Jag behövde inte stanna kvar till 20 på jobbet. Ringde till Saraoch sa som det var; att jag inte klarar jobba mer, och att jag inte hade fått tillåtse att sjukanmäla mej för vissa. Efter 5 minuter var hon på jobbet och sa att hon hade löst det från 16. Jag behövde bara stå ut till klockan fyra, så kunde jag sen gå hem. Sååå skönt! En ängel, är vad hon är!

Nån som har nåt bra tips på hur man får en megastor svullnad i halsmandlarna att gå ner? Alla tips som kan hjälpa är efterlängtade, för det gör ont som satan!

Nu ska jag plugga lite matte.

Fy farao för att vara sjuk

Det är inte kul nånstans. Och nu har jag fått reda på varför det värker i hela munnen, halsen och tungan: De jäva halsmandlarna har ju svullnat upp som tusan. Inte konstigt att jag har svåt att äta, dricka, tugga, svälja, prata och sova. Det är fan jobbigt att bara vara. Och ni som känner mig vet att jag inte brukar vara spciellt pjoskig när det gällr sjukdommar. Utan när jag säger att jag sjuk och lider av det, då är det så!

Och va sa de på jobbet? Jo, jag måste komma ändå, för det är så många andra som är sjuka så de kan inte bli utan en till. Mäh, va fan, ring till dom o säg att de också får komma då... Det är väl bättre att vi är 3-4 stycken som kämpar lite var än en stackare (alltså jag) som får slita häcken av sig och bli sämre. Jag sa ju faktiskt till redan igår, men fick ändå ett fett NEJ!!! Fy farao säger jag bara! Det är tacken det

Och så där bara "by the way". Idag har Magnolia släppt sitt klubbpaket för våren 2008. Det ar jag lagt en bställning på nyss. Igår kom hÄnglar-paketet och idag släpptes Magolias. Det är höjden av lycka det. Ochså besätllde jag några styckstämplar igår kväll från hÄnglar också... Så fina. Väntar bara på bekräftelsen nu så jag kan betala dom. Sen har jag massor att göra i Enköping på pysselträffen 9/2.

Dags att bre några smörgåsar att a med till jobbet. Bäst att packa ner ett litet mini-apotek också, med tabletter för lite allt möjligt. Hoppas jag överlever kvällen. Jobbar ju som sagt 11-20. Värsta drömpasset när maär sjuk. (Inte alls)

Favorit i repris

Lovade Lasse att jag skulle lägga upp det här klippet från YouTube igen, så att Emma och Pelle kunde hitta det snabbt. Vi gjorde ju sånt också sånna här fina teckningar när vi var till Alperna, fast på en myket högre nivå. Så klart!