Heldag på mässa, sååå kul det var!

Ja det var asroligt. Och m jag handlade. Inte överdrivet mycket, men det blev en del.
Har kommit hem för en timme sen ungefär. Tänkte att jag skulle fota liteoch visa er här i bloggen, men det få bli imorgon när jag plockat upp allt.

Jag är så trött. Gick upp 06.15 imorse för att hinna dusca och blåsa håret torrt, vi skulle försöka komma iväg till halv åtta (vilket vi för en gångs skull gjorde, kom iväg i tid alltså). Vid elva tiden var vi framme i Göteborg. Och vilken kö vi möttes av. För att komma in på mässan. Erik trodde knappt sina ögon. Han höll ju på att smälla av när vi gick in på mässan i Karlstad i höstas så gissa om han fick en chock idag... ;o) Den här mässan var ju liiite större om man säger så.

Men han ska ha tusen pussar och kramar som stod ut med dagen. Jag vet att han inte tycker det är allt för roligt att följa med mej på pysselinköp (även om han säger det) och speciellt inte när det gäller 5 timmar på en mässa med enbart pyssel! Men han stod ut. Jag hade stoppat på han en ask med Läkerol Salvi och jag antar att den tog slut, för jag såg inte röken av den mer efter att han fått den.

Men som sagt, han är så snäll som följer med. Han säger ju att han har kul om/när jag har kul, så jag får väl lita på det.

Näe, nu måsta jag krypa till kojs. Ögonen orkar inte med mer.
Men kom tillbaka imorgon så ska jag visa mina nya, fina saker

God natt på er, sov så gott!

Tre kort till

Det blev tre kort till färdiga under kvällen igår:
image384
Baksidan


image387
Baksida


image386

Det här sista kortet dekorerade jag inget speciellt varken på in- eller baksidan. Det fick räcka med framsidan.

Idag ska jag jobba lite. Värsta mördarpasset, 12-14. Vet inte hur jag ska klara mig. Äh, skämt å sido, de ringde från restarangen och behövde lite hjälp under lunchtimmarna så då var jag supersnäll och ställde upp på det.

Efter idag är det äntligen dags för mässan i Göteborg....Längtar så hääär mycket!

Torsdagsfrosseri

Idag har jag pysslat. Jag har inte fått så många sake färdiga utan mest fixat med flera saker samtidigt. Inte så smart, jag vet, men så blir det ibland...
Har i alla fall färdigställt två flaskkort, ni vet såna man hänger som en slips på flaskor och ger bort. Så här blev de:
image379image380


Och som jag har frossat nu ikväll. Jag var med mamma till affären vid 18-tiden och då köpte jag alldeles färska mackor som skulle passa perfekt till min varma, goda kopp te med rabarber/grädde-smak. Men det bästa av allt var ändå skålen med vindruvor. Yummie, vad det var gott!
image382