Roligt värre!

Hittade nyss till denna sida. Jag tror jag dör. Sååå roliga "arga lappar" som folk satt upp. Ni vet såna där "din mamma jobbar inte här - plocka ordning efter dej" osv.

Får ni inte nog av at läsa där så rekommenderar jag starkt David Batras bok "Den som inte tar bort luddet skall DÖ". Hysteriskt rolig bok med bilder på en massa lappar somDavid samlat på sej under ett par år.

Nu ska jag åka till jobbet. Härligt!

Missa inte Grey's Anatomy, ikväll kl 21 på Kanal5...

Bara mina "måsten" kvar nu...

Har jobbat idag. Nollsexnollnoll till sexton. Var ett slitsamt pass. Inte direkt för att vi hade överdrivet mycket att göra (för det hade vi inte) utan med för passets längd. Det tar på kroppen. Och efter en vecka av uppgång vid 5 för att hinna till skolan så är det inte något man ser fram emot att fortsätta med på helgen.

Hur som haver så är helgens arbete (det man får lön för) klart för denna gång. Så nu har jag bara det oavlönade kvar. Tvätten (har de sista två maskinerna kvar att hänga), skolarbetet (orkade inte i fredags så jag har föreläsningsanteckningar att skriva rent) och så matlagning (måste ju ha matlåda med till skolan imorrn).
Ska alldeles strax sätta mig med anteckningarna. Går nog fort men jag ångrar att jag inte gjorde det redan i fredags. Men just då resonerade jag att jag är värd en dags/kvälls ledighet från skolan.

Nu på eftermiddage har även S och lilla J varit förbi en sväng. Har lånat ut lite expansions till sims-fansen och de blev nu återlämnade (de kan dock inte ha varit speciellt saknade, för jag hade själv glömt bort att jag hade dem utlånade). Vi fikade lite och pratade om allt mellan himmel och jord.

Annars då? Vad händer till veckan?
Ja, det blir ju skola alla dagar (såklart, konstigt vore det väl annars). Jag jobbar onsdag coh fredagkväll.
Ska försöka att träffa Therese nån kväll. Kanske tisdag vore en bra dag, se på Desperate ihop? Ska nog messa henne på en gång om det...
Nästa helg är det äntligen dags för julpyntet att komma fram (som jag har längtat). Få sätta upp stjärnor i fönstren, ställa fram lite tomtar, byta gardiner i köket (är typ det enda stället jag byter på inför jul). Ja ni vet, julpynta helt enkelt.
På lördagen ska mamma, syster-yster och lillstrumpa komma hit och pyssla. Vi ska göra julkort har vi tänkt. Skulle försöka på det pappsen och lillstrumpas pappa också, men vi får väl se hur det går med den saken. Jag kan ju kanske dra till med det välkända tricket som i min mun heter "pappa-jag-behöver-hjälp-med-att-byta-spots-i-skåpen-och-byta-fönsterlampor-i-sovrumsfönstret-och-du-behöver-troligtvis-skruva-på-lite-andra-tekniska-prylar-som-jag-inte-har-en-aning-om-hur-man-fixar"-tricket. Det brukar funka! ;o) Vi får hålla tummarna för att det fungerar även denna gång!

En annan sak som är bra med pappa är att han är väldigt bra att växla pengar med. Kursen ligger så bra hos honom ;o) Man ringer så klart först och frågar om växlingskontoret har tid för personlig rådgivning (dvs. om pappa har några kontanter i form av sedlar). Om svaret blir "ja" (vilket det oftast blir) så säger man vänligt att man behöver växla bort lite (dvs. myyyycket) mynt som man har i den alltid så välfyllda (hmf!) plånboken. Man sätter sig i bilen och åker dit. Plockar fram sin plånbok och börjar skramla. Har självklart redan räknat att det är 57,50:- men med bra argument (dvs. oftast inga alls) så får man 70:- tillbaka (alltså, jag hade ju mer än femtio så det räcker ju absoluuut inte med en 50-lapp). Wips så har värdet på pengarna ökat med 12,50:- ;o)
Jag måste säga, det är superbra att ha ett sådant växlingskontor så nära. Har ni också lika bra personlig rådgivning hos era växlingskontor?

Näe, nu ska jag nog springa ner till tvättstugan, sen blir det plugg.
Hoppas ni haft en bra helg och att komande veckan blir minst lika bra.

Ha det!

Ni måste lyssna på det här... ;o)Seriöst. Fattar hon inte själv eller är det ett skämt? Om det är på riktigt, då borde butiksansvarige i den affären kvinnan jobbar i verkligen se över vilka som svarar i telefonen och vad de säger till kunderna... ;o)