Kort från Scrapträffen

Här kommer bilde rpå korten jag gjorde under helgens scrapträff:
 
Insida                          Baksida

 
Insida                           Baksida

 
Insida                                  Baksida

 
Insida                                Baksida

 
Insida                             Baksida

 
Insida                          Baksida

 
Insida                          Baksida

 
Insida                                Baksida

Efter att nu suttit och laddat upp alla dessa bilder, så har jag tyvärr ingen ork till att skriva materiallista till alla. Är det så att du/ni undrar över något speciellt , tveka inte att höra av er så ska jag nog kunna lösa era eventuella frågor.

Det var det för idag!

Scrapträff dag 2

Är nu hemma efter ytterligare en dags pyssel Är jättetrött och ska slänga mig direkt i sängen nu, ja, efter att jag borstat gaddarna såklart.

Har hela nio (!) kort att visa, men det får bli imorgon. De är inscannade i datorn, men är för trött för att orka fortsätta vid datorn just nu med att lägga in bilderna här också.

Så, välkomna tillbaka imorgon.

Scrapträff dag 1

Den här helgen är det, som jag tidigare nämnt, en liten scrapträff här i stan. Jag jobbade ju på förmiddagen och sedan följde jag med syster till marken i Åtorp, så jag anlände inte till lokalen förrän 13.30-14-tiden.

Under dagen hann jag ändå med hela 4 kort. Påbörjade även ett femte, men kände mej oinspirerad till slut, så jag la kortet åt sidan och fortsätter istället med det imorgon...
Har tyvärr inga bilder at visa idag utan det får bli imorgon. Ska ju dit imorgon med, efter jobbet vill säga. Slutar 10, så det blir att åka hem, byta om och åka dit på en gång.

Lovade tjejerna att lägga ut länken till info-sidan om Karlstadmässan. Klicka här så kommer ni dit, eller gå via listan med länkar här till höger...

Nu måste jag sova, klockan ringer fem (!). God natt...