Inköpen från i måndags

Nyss hemkommen från en heldag på jobbet. Idag var det faktiskt skitkul, tro det eller ej. För det mesta känner jag lite sådär "åh, va jobbigt" men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag oftast varit i skolan tidigare under dagen. Men idag gick tiden hur fort som helst, jobbade 11-19, och hade lätt kunnat stanna kvar längre om jag blivit tillfrågad.

Ska alldeles strax sätta igång spisen och göra lite köttfärssås. Lite sent att laga mat egentligen, men jag måste.

Ska visa vad jag köpte på Skaparkvällen i måndags. En sak jag spanat in lääänge, nämligen en Impression Urban Stamp Tote i färgen grön/brun. Kolla här så snygg den är:

  
 


Visst är den fin. Ska fylla den smockfull lagom till Scrapträffen i Enköping den 23 maj. Ni har väl inte glömt att anmäla er?

Köpte även en sån här:

QuicKutz Nesting Flowers  (CC-dies)


Min första CC och den kommer användas flitigt. Hade från början tänkt införskaffa mig några av formerna från Nestabilities, men nu fick jag tag i den här istället. Och jag vill redan ha fler ;o)

Imorrn är det skola som gäller, 8-10. Sen blir det hem och baka. Ska baka kakor till Måns kalas på lördag. Kringlor fast i form av 3:or och med grönt och blått pärlsocker på, så det blir till att färga socker imorrn också. Ska bli spännande, har jag aldrig gjort tidigare.

Det är ju valborg imorn också, så vi ska eventuellt ta cyklarna och ge oss ut på en tur och kika på nån brasa. Får se hur dagen blir, vi skulle höras mer imorn om det.

Nu ska jag laga mat. Hoppas ni haft en kanon-dag och att resten av veckan fortsätter bra (eller möjligen bättre).
Om inte annat kan vi ju hålla tummarna för att vädret håller i sig ett bra tag till...

På återseende.

Skaparkväll 27 april

Temat för kvällen var minialbum (av olika slag). Mikaela hade gjort ett sånt häftigt och jag kände att jag bara var TVUNGEN att testa jag med. Sagt och gjort, efter att ha ropat på M flera gånger om hjälp med vikningar hit och dit, fick jag till slut till det. Hann klart med stommen igår på träffen, när jag kom hem påbörjade jag dekoreringen och idag efter skolan gjorde jag klart den. Här kommer resultatet:

Framsidan. Ser ut som vilken bok som helst...

Har här knutit upp bandet i sidan och bara låtit albumet stå.

Så här ser albumet ut när det är helt utvikt. Blir som fyra "rum".

Ett av "rummen". På vänsterväggen är det en ficka (alla rummen har en sån) som det ligger en tag i...

...så här!

Är supernöjd. Nu har Måns fått ett eget album, med bilder från Hundfjällets Trollskog. Var förbi hos honom idag med albumet och vi satt och tittade i det och pratade om de olika trollen som vi såg när vi var i Sälen. Kul att det uppskattades så mycket.

Nu ska det bli sängen. Hade tänkt vara uppe SENT idag eftersom jagf är skolledig imorn och inte börjar jobba förrän 11, men ögonen har svidit som tusan ett bra tag nu, så jag får nog lyssna på dem när de säger att de vill blunda nu. Imorrn kommer bilde rpå mina fina inköp från gårdagens Skaparkväll.

Ps 1: Glöm inte att kika in på Skaparkvällar-bloggen. Där kan ni se alla alster som skapas under kvällarna.

Ps 2: Måste visa en bild som jag tog härom morgonen när jag drog upp persiennerna. Hur stor är chansen att man, när man tittar ut genom fönstret ser detta? (Näe, jag har INTE manipulerat bilden, det såg verkligen ut så här)

God natt!

En sån trevlig kväll jag haft

Är precis hemkommen från Skaparkvällen på bokhandeln. Är så nöjd med min skapelse, har dock inte hunit färdigställa den. Hoppas på att hinna med det imorgon, så jag kan visa bilder.

Uppdaterar mer imorrn.
Hoppas ni haft en underbar dag och att ni varit ute och njutit i den härliga vårsolen.