Utmaning hos Scraplagret

Med bara lite knappt en timme till godo har jag lyckats knåpa ihop ett kort till den utmaning som varit i Scraplagret-bloggen i augusti; färgkombo - turkos/olivgrön. Klicka här för att komma till utmaningen.

Jag passade då på att göra ett kort till Angelica i skolan, som fyllde år dagen till ära. Det hade jag såklart ingen aning om, vilket kändes lite pinsamt, så jag har nu gjort ett kort som hon får imorrn istället. Till kortet har jag även dekorerat en tändsticksask, och jag tänkte springa ner till stan en snabbis imorn innan skolan och köpa lite fina ljus till också.

Tillbaka till utmaningen. Man skulle göra ett kort, en LO eller något altrat och färgerna turkos och olivgrönt skulle vara det dominerande. Som komplement fick man även använda sig av svart, vitt och brunt som basfärger, men annars skulle det vara turkost och olivgrönt material. 
Här kommer kortet jag gjorde:Baksida

Stämpelmotivet är alldeles nytt; kom på posten idag. Tack Emma på Scraplagret för den supersnabba leveransen. Återkommer garanterat som kund hos dig snart igen :o)

Materiallista:
Olivgrönt och turkost dotted swiss paper från Bazzil, mönsterpapper från BoBunny, Prima och FancyPants, stämpelmotiv från TGF (Miss Anya - Dressy) färglagt med PM-pennor och Polychromos, turkos gemdrop i flickans hår, blommor utstansade med Retroflower-punch (stor och mellan). På baksidan har jag en etikett jag gjort på datorn och skrivit ut. Textstämpel från Ulrica.


Nu håller vi tummarna för att det är just mitt bidrag som vinner ett presentkort värt 200kr i Scraplagrets webshop. :o)

Dags för sängen...
God natt! 

 

Finally...

Jag har äntligen fått min skrivare att fungera igen...
Här ska nu printas för glada livet :o)

En söndag utöver det vanliga

Har nu kommit hem efter en mycket trevlig dag.

Började dagen kl 5. Då ringde klockan som tyckte att jag skulle gå upp. det tyckte tydligen inte jag, för jag somnade om. Kl 6.01 vaknade jag med en konstig känsla i kroppen. Tittade på klockan men försto inte varför det kändes konstigt. Två sekunder senare greps jag av panik och det enda jag ´som kom ur min mun var "HELVETE!". Precis, jag hade försovit mig. Skulle börja jobbet kl 6.
Jag sprang upp och började klä på mig medan Erik ringde Sofie på restaurangen och berättade att jag kommer snart... Och mycket riktigt, 15 minuter senare stod jag där, redo att bekämpa försovnings-monstret.

Jobbet slutade 16... Fel av mig, jag slutade 14.15 :o) Det var lugnt på jobbet och jag känner mig fortfarande inte bra så super-duper-snälla Sofie lät mig lämna och gå hem.
Väl hemma blev det en snabb bloggrunda och sedan in i duschen. Fixade till mig och for hem till mor och far. Där vankades det under kvällen massor av god mat. Middagen åt vi tillsammans med det fina besök vi hade; farbror Lasse från USA är hemma på snabbvisit (kom vid 17, åker imorn igen vid 10...) och med sig har han frun Bev.
Det blev en mcket trevlig kväll och jag har fått öva lite på min braiga engelska. Fick faktiskt massor av beröm av dem :o) De tyckte till och med att jag borde läsa "foreign language" de två sista terminerna jag har kvar i skolan. Ja, vi får väl se hur det blir med den saken. Visst skulle det vara kul att kunna lite mer avancerad engelska, men jag vet inte om jag är så sugen på att läsa typ mandarin eller kinesiska som de rekommenderade mig ;o) Hur som haver, det visar sig som sagt...
Det är så synd att de endast kunde göra ett snabbstopp här, men är man här i affärer så är det väl så det blir :o( Men nästa gång, då SKA det bli en längre period. Det ska JAG se till, om jag så ska behöva åka över till dem och hälsa på. Jo, en resa till USA vore väl aldrig fel.

Nu blir det till att göra sig ordning för kvällen. Bussen till skolan går 6.30 och jag SKA med den bussen, tänker inte missa första skoldagen.

Gissa vem som har både klockan och telefonen på ringning? :o)