Och så var ännu ett år till ända

Tänk, nu så här på årets sista dag så tycker man att året gått så himla fort. Jag minns allt tillbaka till mars april då man tyckte att tiden gick sååå långsamt. Men så plötsligt kom sommaren (och den försvann lika fort igen) och så nu står vi här; tillsammans med en halvmeter snö och -25°C ser vi årets sista timmar bara svischa förbi...

Igår var vi hemma hos Anna, Andy, Alva ch så lillbrorsan Theo. Han var så söt lille pojken ♥
Det blev en helkväll och inte förrän 22-tiden tog vi på oss våra jackor och satte oss i bilen och åkte hem. Och vi hann med massor; äta Alvas supersmarriga egengjorda pizza, sitt apå golvet och bygga pärlplattor, spela flera omgångar av det brädspel Alva fick av oss, läsa godnatt-saga och jag hann även med att få lite bebiskräks på skjortan. Men det hör ju till när man har en 7dagarsbebis i famnen ;o)

Idag ska jag ägna förmiddagen åt lite städning. Ser ut som ett bombnedslag i hallen. Sen måste jag förbi affären och eftersom bilen troligtvis inte kommer vilja starta (pga kylan) så blir det at klä på sig termobyxorna och knalla iväg.
På eftermiddagen blir det avfärd mot Bråten där middagen för ikväll ska förberedas; det blir tsaziki (stavning?) och vitlöksbröd, älgstek med potatis och sås och så lite frusen cheesecake med hallon. Yummie!

Det kommer bli en lugn nyårskväll iaf; både jag och Erik ska jobba imorn och även om jag inte börjar lika tidigt som han så gäller det att vara på topp när det väl gäller ;o)

Så nu återstår bara att önska er alla ett Gott Slut och ett Gott Nytt År.

På återseende nästa år...