Ett litet hej...

Tankte bara ge er en liten rapport fran Grekland.

Som ni ser sa finns saklart inget tangentbord som passar, men jag ska nog kunna gora mig forstadd anda.

Temperaturen pa dagarna ar behaglig, inte sa varst varmt, bara sadar en 36-37°C, lite svaga varmar vindar och molnfri himmel. Far se om vi overlever veckan eller om det kanske blir ett tidigre flyg hemat igen :o)

Natterna ar svala, ACn star pa 23°C.

Vagarna ar tokstora, sa hittills har det varit rod flagg pa stranden, men who cares, har ska badas. Igar stod vi i vattnet och hoppade i vagarna som sma barn :o)

Under gardagskvallen avnjots en supersmarrig tzaziki med vitloksbrod och det blir det fler av kan jag lova.

Nu, back to the beach

Adio!

Snart åker jag...

...och lämnar er här i kalla sommarsverige.

Har äntligen packat klart, dammsugit och fixat ordning lägenheten innan avfärd. Det jag har kvar att göra innan läggdags är att ta en lång och skön dusch, jag ska måla naglarna på fötter och händer och sedan hinna med att slappa lite framför TVn.
Strax vid åtta-tiden imorgon blir jag hämtad av mor eller far. Ska göra mej klar där (lämnade hårfönen och plattången där förut) och så ska jag få lite frukost. Har knappt inget kvar i kylen här nämligen...

Så med det här meddelandet vill jag bara säga hej då så länge, och jag hoppas jag kan få tag i ett internetcafé på ön så jag kan hålla er uppdaterade på vad som händer på Kreta den kommande veckan :o)

Ha det så gott så hörs vi snart igen!

Kram på er.

Mer pyssel

Nu kommer bilder på de kort jag gjorde i helgen som var.
Några små blombukett- eller paket-kort

Baksida


Baksida


Baksida

  
Insida                                    Baksida