En lång dag idag

Idag började skolan igen, med nya kurser (vårterminens sista), efter den långa tentaperioden. Var skönt att börja "på ny kula" igen.

Kom hem kvart över sex och då blev det en snabb tur upp i lägenheten för att plocka fram lite pyssel som skulle med till månadens Skaparkväll. Kika in där för att se våra alster från träffen. Uppdatering med bilder kommer nog någon dag snart. Jag kan tyvärr inte visa min här än dels för att den inte är klar, och dels för att det ska bli en påsk-present. Har världens idé, som inte kan avslöjas här... Än. Me bilder kommer när det är "fritt fram".

Imorgon blir ännu en lång dag. Skolan börjar 8 så jag måste åka hemifrån strax efter kl sex. Slutar 15, så jag är åter i stan strax före fem. Då blir det färd mot Expert för att hämta min telefon. Äntligen är den klar på verkstan och det ska bli mycket spännande att se vad felet var. Har varit utan den i 4 veckor nu. Tror inte jag behöver säga hur handikappad man känner sig när man inte har sin egen mobil, utan en lånetelefon... INTE samma sak direkt. 
Är inte ofta vi går 8-15 i skolan, tack och lov, för gud så seg man blir. Jag tycker att det gott och väl räcker med två föreläsningar på en dag, men imorrn blir det alltså tre. Inte så kul, men det är smällar man får ta ibland...

Nu ska jag fixa lite kvällste och ägg och sedan blir det Project Runway på 3

Idag vräkte snön ner igen.

Jag blir inte klok på vädret här längre. Det kan aldrig bestämma sig. Varmt, kallt, snö, regn, strålande sol, snö, vinter, vår, regn, snö, molnfritt, soligt, osv. Visst blir man o-pepp!?

Igår kväll var jag hos Therese. Det serverades jättegod mat och sen åt vi chips och kollade på Let's Dance-finalen. Är så glad att Magnus och Annika vann. Och det var inte mer än rätt. Nu menar jag inte att Laila inte var duktig, för hon var skitduktig (ni såg väl slutnumret, helt kanon), men det är ju faktiskt en tävling för svenska kändisar som är helt oerfarna vad gäller dans och då tycker jag inte att en före detta danslärare som har examen från Balettakademin har ett dugg där att göra. Jag hade hellre sett att Morgan slagits med Magnus om förstaplatsen...

Ikväll kommer pappa förbi för att göra mig sällskap. Mamma ska på konsert med Öjebokören (som för övrigt fått väldigt bra kritik) så jag har bjudit hir far min på mat. Blir väldigt avancerad lördagsmiddag, bestående av stuvade makaroner och stekt falukorv. Mm mm mm, smarrigt! Om vi orkar med så blir det lite italiensk jordgubbsglass till efterrätt. Vi kommer självklart att titta på Robinson, men det får göras i skenet av en massa tända ljus för ingen har väl missat att det är Earth Hour ikväll mellan 20.30-21.30. Släck alla lampor i en timme ni med... (Man ska väl egentligen säkert stänga av TVn med, men kom igen, under bästa sändningstid en lördagkväll... Skulle inte tro det.)

Nu ska jag ta med en lång, skön och välförtjänt dusch efter ett heldagspass på jobbet. Idag höll ryggen på att stryka med. Sista timmen trodde jag knappt att jag skulle orka med. Orken försvann ur mej helt plötsligt och jag kunde knappt stå upp. Gissa vem som kommer beställa nya skor imorgon, för de jag har nu kan inte va bra för kroppen...

Efter duschen blir det till att montera stämplar och sedan kanske lite uppstämpling och färgläggning kan vara på sin plats. Har hittat en sån bra tutorial på StampArtics sida som Linda tipsade mej om. Tack för de vännen! Nu ska jag allt bli bästa vän med min PM-pennor och eventuellt blendern också. Som det är just nu är vi bara kompisar jag och pennorna, men det ska det allt bli ändring på.

Duschen kallar...

Ps. För er som undrar hur det går in min tidnings-utredning. Det där samtalet som jag blev lovad och såg så väldigt mycket fram emot; det kom aldrig. Fortsättning följer...