Me like ♥

Humöret var inte på topp tidigare.
Men sen kom jag plötsligt att tänka på en video som gör att humörsflaggan hissas så högt det bara går. Kan se den hur många gånger som helst och blir lika glad varje gång jag ser den ♥Glöm inte Faddergalan ikväll på TV4 kl 20. Martin uppträder då och premiärspelar nya singeln Andas (har  jag för mig att det var). Fast premiär och premiär vet jag inte; har ju hört det tusentals gånger redan ;o)

Suck...

Till råga på allt har nu även en av lamporna i hallen lagt av... Vilken tur så att det är en sån lampa man kan få tag i var som helst... (inte)

Suck.
Undrar om det är bäst att bädda ner sig i sängen på en gång och bara låta den här dagen passera. Jag menar, så länge jag inte planerar att göra nåt annat så kan ju inte dagen bli mer förstörd än den redan är...

Idag är det min dag

Näe, nu ljög jag. För idag är det verkligen INTE min dag.

Jag älskar att gå runt i mysbyxor. Det bästa som finns.
Idag hade jag en hel del saker jag tänkte att jag skulle uträtta på förmiddagen för att på så sätt ha eftermiddagen fri till annat.
Stänger av TVn tidigare än vanligt, så jag kollar inte klart på Efter10, utan går istället in i badrummet för att göra mej iordning. Med smink och allt. Till och med spray i håret ;o)
Tar av mig mysbyxorna och klär istället på mig jeans (inte alls lika skönt som mysisar), en Tshirt och ytterligare en tröja. Jag gör mej helt enkelt iordning för att vistas ute bland folk ;o)

När jag kommer ut till bilen så startar inte bilhelvetet. Fatta vad trött jag blir. Ägnade för fasen tid åt att gå ut. Ringer till pappa som har förslaget att jag kan gå hem till dem och låna deras bil. Det var just det. "Gå hem till dom". Det var ju det här förbannade regnet jag tänkte att jag skulle slippa juh...

Suck och stamp med foten i golvet. Suck...
Så nu har jag tagit på mig mysbyxorna igen och tänker lägga mig i soffan och tjura en stund. Kanske bäst att stänga av telefonen också. Känner att risken är väldigt stor för att jag är på dåligt humör om nån ringer...