En ledig dag har snart gått...

...och jag tycker nog att jag hunnit med en hel del.

På förmiddagen åkte jag hem till mor och far. Där bjöds på nybakta bullar (både kanel/kardemumma och vanilj) som mamma och Måns bakat under morgonen. Efter fikat gick vi bort till Karlbergskolan för att besöka loppisen. Mina fynd blev några plastlådor från Tupperware. En lite större, typ brödlåda, och så 4 lite mindre att ha smörgåspålägg i (eller något annat såklart). Priset för allt detta: 80kr. Rätt så överkomligt tycker jag nog :o)

Efter loppisen lagade syster och mamma till lite lunch, färsk pasta och carbonara. Yummie in my tummy! Det dröjde inte så länge sen innan jag åkte vidare tillbaka hem igen.

Här hemma har jag nu under eftermiddagen först rensat ur i kylen; var inte så överdrivet mycket att ta bort men kändes ändå skönt att få bort det som inte skule vara där längre ;o)
Diskmaskinen har laddats på nytt.
Sedan har jag dammsugit och det är ju lika kul som vnaligt ungefär. Inte alls med andra ord. Men det var nödvändigt för de senaste dagarna har det fasen varit pinsamt när Erik kmmit hit och det sett ut som det gjort...
Efter att ha dammsugit klart började jag plocka ordning bland scrapsakerna också och ställde dem där jag vill ha dem. Har inte plockat undan dem utan ställt ordning på matsalsbordet så att allt är redo att användas när jag ska pyssla igen (Får bli senare ikväll; Erik ska lägga sig tidigt då det är månadsarbete imorn bitti. Tidigt som tusan!). Alla pysselsaker har varit nedpackade i väskor/påsar den senaste tiden då jag varit iväg på träffar inte pyssalt nåt speciellt hemma. Men nu är det dags att installera allt hemma igen för nu är det ingen mer träff förrän helgen 14-15 november. Längtar redan :o)

Nu ska vi åka till Nöjesbutiken och hyra film (bidde inget sånt igår, då vi åkte hem till mamma och pappa för lite fredagsmys istället). Och till filmen serveras superlyxig lördagsmat; rostat bröd och så stoooooor kopp te till det. Mysfaktorn är hög med andra ord.

Kram på er och gokväll.

Bilderna jag utlovade tidigare imorse kommer under morgondagen. Promise!


Ps. Glöm inte att kika in mina auktioner på Tradera...

Det är lördag idag :o)

Vaknade 7:22 när Erik åkte till jobbet.
Gick o la mig rätt så tidigt igår; 22:13
Om jag sov vidare? Nope, gick upp på en gång o tänker uttnyttja dagen till fullo. Aldrig att jag tänker sova bort mina lediga dagar. Skulle INTE falla mig in...

Har suttit vid datorn en ganska lång stund. Surfat runt och kollat in min dagliga bloggrunda, facebook:at lite och börjat titta lite på min önkelista inför jul :o)

Har även hunnit ta mej en lååång, supervarm dusch, ätit frukost och så hade jag tänkt hinna med att dammsuga nu på förmiddagen också men det blev precis lite ändrade planer. Måns ringde från mormor (mamma alltså) och sa att jag skulle komma på lite fika kl 11. Han berättade att de hade bakat bullar nu på morgonen. "Vanilj eller kanel?" frågade jag då. Men det var inget av det förstår ni. Näpp, det var sockerbullar :o) Han är för gó...

Kl 12 ska vi på loppis. Det är Rävåsens IK som annordnar i Karlbergskolan. Det är tydligen mellansveriges största loppis, fick jag veta igår. Och mycket folk, det brukar det vara...

Efter det sen har jag tänkt att göra klart lite pysselsaker, men bilder på det får ni se i eftermiddag när allt är klart ;o)


Välkomna tillbaka
Ps. Ni glömmer väl inte att kika in mina auktioner på Tradera...

Dagens ToDo

Det är fredag idag och dags för terminens sista ordinarie tenta; sen är det bara omtentorna kvar ;o)

Efter tentan idag ska jag göra absolut ingenting, vilket betyder att jag har en ToDo-lista med massor av saker som jag ska göra. Precis som det ska vara. Men så är ju också min definition av att göra ingeting lite speciell också ;o)


* Skriva tenta

* Åka runt hela Örebro (och Kumla) och leta efter speciella vita papper (som verkar vara slut i hela landet just nu när jag behöver köpa en bunt)

* Komma hem o ta en lååång varm "bort-med-tenta-ångesten"-dusch (as usual)

* Sätta mig framför laptopen o kika in veckans avsnitt av the Hills och the City. Är så stolt att jag kunde hålla mig borta från det tills tentan är över.

* Gå vidare till soffan o kika på de två sparade avsnitten av Grey's. Även där stolt att jag höll mig borta från TVn.

* Fredagsmyyyys: Ikväll blir det fortsättningen på Johan Falk; vi ska hyra både National target och Leo Gaut.Efter det sen så har jag inget mer planerat just idag. Men som sagt; min definition av att göra ingenting kan betyda i stort sett vad som helst (så länge det inte har med skolan o jobbet att göra)...

Nu ska jag snart åka vidare till mor o far och byta till deras bil; åker INTE min bil till Örebro. Been there, done that, NOT fun!

Ha det!