Favorit i repris

Jag har för mig jag lagt upp det här klippet från YT tidigare men det tål att ses igen ;o)Tror att ni kanske börjar se ett mönster i mina inlägg.
Ja, kan väl säga som så att mp3-spelaren går varm hela tiden ;o)

Rubb & stubb

Det var vi som brann i natten
Du och jag som sprang mot allt
Det var vi som stod för skratten
Det var vi mot rubb och stubb

1000 nålar - del 2

Ja, på förekommen anledning måste jag nog förklara mitt förra inlägg "1000 nålar".

Efter flera mejl från vänner och bekanta och dessutom samtal hem till mor och far från släktingar som blivit oroliga att det hänt mig något har jag alltså tagit belsutet att förklara mig ;o)
Det är egentligen lite komiskt, och det blir nog en händelse som måste mejlas till Mr. Stenmarck himself ♥

I helgen var jag i Globen på Ladies Night tillsammans med syster mor och moster (mer om helgen kommer i ett eget inlägg...). Martin Stenmarck sjöng där sin nya låt; 1000 nålar. Hos mig fastnade låten direkt i hjärtat, ÄLSKAR den. Texten var så gripande och jag önskar jag visste vad som rörde sig i huvudet på Martin just i det ögonblicket då han stod på scenen och hela publiken (11000 kvinnor) reste sig upp och applåderade. På storbildskärmarna kunde man se tårarna rinna nerför hans kinder, men vem vet vad som rörde sig inuti honom... ♥

Som sagt; det är alltså inget som hänt mig eller min närhet utan jag bara gillar den gripande texten. Som n bonus får ni här, direkt från Youtube:

Håll mig hårt
En sista gång
Säg mitt namn
Älskling ljug
Gör vad du kan

Se på mig
Som du gjorde då
När jag var allt
Som du litade på
Det var då