Valborg och ännu en månad är förbi

Fy fabian va tiden går fort. Vi har redan avverkat 4 månader det här året ju... Fortsätter det så här dröjer det inte länge innan det är dags attbörja tänka på julpyntet. Nej usch, hemska tanke :o(

Har nyss varit hos Marielle på Stråt och fixat naglarna. Nästa gång, trodde hon, kommer jag nog kunna ta bort tipparna och bara förstärka mina egna, med tanke på hur snabbt de växt hittills... Finfina grejer det ;o)

Ikväll ska jag och Erik hem till Pernilla och hennes O. Ja, och så barnen såklart. grillning står på schemat och vi håller tummarna för att regnet håller upp tills efter vi har grillat iaf. Ser lite sisådär ut med den saken just nu, tyvärr. Men vi håller tummarna, som sagt!

Nu ska jag se om jag kan få i mej lite mat. Kurrikurr säger det i magen ;o)

Trevlig helg på er!

Oroliga känslor

Är det något jag hatar så är det att gå runt med en massa oroliga känslor i kroppen. Behöver inte vara mycket alls, bara minsta lilla så mår jag super-dåligt. Och inte kan jag koncentrera mig på annat heller...

Är nyss hemkommen efter att ha lämnat lilla prinsessan hos veterinären. Operationsdag idag och den där nedrans en-centimeters-urinstenen (och eventuella fler) ska bort från tjejens blåsa. Usch, kan inte föreställa mig hur ont hon måste haft, även om veterinären sa att det inte gör så ont på katten, utana tt de kan gå flera månader utan att egentligen ta skada av det. Men hur trevligt kan detegentligen vara, att gå runt o kissa blod hela tiden...?

Idag ska jag ändå försöka plugga lite. Det blir att ägna förmiddagen fram till lunch åt det, för sen tänkte jag ge mig på lite mer målning med Promarker- och polychromos-pennorna. Är inne i ett riktigt bra flow nu och då gäller det att passa på. Sne att alla motiv blir i samma färger/toner gör inte så mycket. DCVW-stacket Linen Closet finns sedan i måndags i mina ägor och de papprena passar perfekt ihop med de färger jag använt vid färgläggningen ;o)

Lunch bjuds idag hemma hos syster. Hon hade visst tröttnat på att äta tacos i flera dagar så jag lovade att komma och äta upp det som finns kvar av pajen/gratängen. That's what sisters are for!

Skolan kallar...

Ps. Ska uppdatera med bilder på mina kap från shoppingturen i rebro med syster senare...

Vad gör ni idag?

Tisdag 27/4 2010

Tisdag igen. Fattar inte vart veckorna försvinner. Det var ju lixom fredag igår...?!

Har under förmiddagen (förutom att ringa till veterinären igen, se tidigare inlägg) gjort en del skoluppgifter. Skulle ha varit på en föreläsning 10-12, men den blev inställd... Gjorde då en del andra uppgifter på distanskurserna istället.
Efter det satte jag mig och målade lite. Och tro det elelr ej, men idag kom jag överens med färgläggningen. ProMarkers och Polychromos-pennorna fungerar PERFECTO ihop idag. Är så nöjd.

Snart dags för lunch...De nya PM-färgerna (tan, tea green, grey green etc.) passar perfekt ihop med det nya stacket från DCVW; Linen closet. Sååå snygga papper. Nästan ett "I DIE"-moment på det! ;o)