Till helgen är det dags igen...

...att beta av ytterligare två punkter på min "hösten 2010"-lista.

Torsdag-Fredag åker jag tillsammans med mor, syster och ena systersonen till Ullared och Gekås. Skoj, skoj, skoj. Senast vi var där hade jag inget att handla till (vi var ju fortfarande kvar i gamla lägenheten) men nu när vi är nyinflyttade finns det SÅÅÅ mycket saker jag vill kolla efter. Ni hörde rätt; kolla efter. Ni förstår, om man åker dit med inställningen att man ska köpa det och det, så hittar man oftast INGENTING. Så är det för mig iaf. Vart jag än åker. Åker jag till stan med förhoppningen att köpa en snygg höstjacka eller nya skor så hittar jag inget. INGET!
Men åker jag med inställningen att jag bara ska kika efter något då är det oftast annorlunda :o) så jag har ingen inköpslista med, nejdå, här kör vi med "se-efter-om-de-har"-lista ;o)

Efter hemkomsten på fredag ska jag ta med mina pysselsaker och knalla bort till Mikaela. Vi är några som ska träffas och pyssla tillsammans. Kul, kul, kul! som jag har längtat efter denna helg, ni har INGEN aning. på fredag ska jag nog bara lämna kvar sakerna (beroende på hur sent vi kommer hem från Ullared) men lördag och söndag ska jag delta helhjärtat :o)


Idag har jag tagit en förmiddagspromenad med syster och Wiktor. Efter promenaden tog vi en fika ihop innan vi skiljdes åt. Åkte sedan och lämnade nycklarna till Eriks förra lägenhet hos Hyresbostäder. Nu är det (Skogsrundan alltså) ett avslutat kapitel. Finally!
Håller som bäst på att plocka ordning lite saker i kartonger som ska stå i garderoben. Och senare kommer mor och far förbi och fixar lite till. Och sen ännu senare, nån gång ikväll, kommer Erik hem igen efter att ha spenderat 2 nätter i Borlänge där han jobbat. så nu blir det 2 nätter ihop innan vi skiljs åt 1 natt igen...

Nu tillbaka till köket där diskmaskinen kallar efter att bli i-plockad...

Ingen järnlady här inte

Lämnade plasma imorse.
Jag har tidigare haft jäkligt bra blodvärde. Förra gången (14 dagar sedan) hade det sjunkit något, men jag fick inga järntabletter med mej hem då. Sköterskan ville vänta till nästa gång (dvs. idag) för att se om det kanske bara var något tillfälligt, eftersom det varit så bra tidigare tillfällen.
Idag var det (tyvärr) fortfarande lågt så jag fick med en karta med järntabletter hem... *knapra, knapra*

Efter besöket på Blodcentralen tog jag min tvåhjuling och styrde hem mot mor och fars hus. Där byttes tvåhjuling mot bil (som lastades full med saker) som tog mig hem igen.
Lunch är nu intagen och jag ska se till att få ordning på de saker som följde med hem innan jag åker och hämtar mer.

Ikväll är det dags för Skaparkväll. Ska bli kul att plocka fram lite pysselsaker igen. kanske inspireras och ladda inför helgen...?

Livstecken

Som ni märker hinns det inte med mycket bloggande för min del, mne ska försöka kompensera med ett litet inlägg nu.

Igår var jag till Örebro. Började med att åka till skolan och skriva en omtenta. Känns KANON! *håll tummarna*
Efter det åkte jag till Kumla och lunchade med mormor. Hon bjöd på pannbiff med potatis och lingonsylt. Smaskens vill jag lova. Följde även med henne till affären så hon fick handla hem lite frukt och grönsaker.

På eftermiddagen, innan hemfärd, väntade ett besök på Marieberg och IKEA. Det blev ett väldigt kort besök för jag hade redan fröberett en lista på vad som skulle med hem.
Hemtex >> korg till badrummet
Lagerhaus >> ljuslyktor i form av vita ugglor
Di'Moda >> träbokstäver "LOVE" att ha på hyllan i sovrummet
IKEA >> badrumsskåp med avslutningshylla, klädlådor till garderoben, hylla till hallen (med diverse tillbehör), stolsskydd till köksstolarna, bakform, kuddfodral mm mm

Bild från lagerhaus.se.


Monterade ihop allt igår kväll.
Eller näe, det gjorde jag inte alls. Hyllan till hallen kunde jag inte montera förstår ni. Geniet som packat hade nämligen lagt i två stycken höger-gavlar. Ingen vänstergavel. Tänk er vilken stabil bokhylla det blir när man bygger ihop den med två gavlar på högersidan och skippar vänstersidan. Inte stabilt ALLS kan jag lova. DET GÅR NÄMLIGEN INTE BYGGA IHOP DEN...

Väntar just nu på att klockan ska bli 9.30 så jag kan ringa kundtjänst...

Ska se till att uppdatera med lite bilder snart. That's a promise!