En vecka helt i min smak

Den här veckan har hittills varit hur bra som helst. Peppar, peppar får jag väl tillägga då, för fr o m nu kommer väl allt gå käpp rätt åt skogen annars.

Förutom biljettsläppet och den godkända ppt-presentationen i måndags kan jag nu tillägga att vi idag fick resultatet på terminens första tenta, som skrevs 12 februari. Jag fick VG, högsta betyget. Så jäklans gött! Det här var vekligen välbehövligt för mitt självförtroende med tanke på hur hösten va...

Go Anette!

Nu ska jag laga mat och ikväl blire jobb för HELA slanten...

EFIT - 24 februari 2010

Ja, idag är det dags för EFIT igen. Då kör vi...


07.20 | Har precis kommit hem till mor och far (har hemstudier idag), slagit mej ner vid kökbordet med min medhavda frukost när jag plötsligt kommer på att det är EFIT idag. Fram med kameran, fort som tusan ;o)


08.20 | Efter frukost och lite morgon-TV startar jag datorn och kollar mejlen och FB (två av morgonens absoluta måsten).


09.20 | Har plockat fram dags ToDo; först ska jag fortsätta och eventuellt försöka färdigställa min webbplatsanalys som ska vara färdig på måndag och sen blir det lite programmering också (har en dugga nästa fredag)


10.20 | Förmiddagens andra tekopp (modell XL) är på G...


11.20 | Plugg, plugg, plugg... Just nu är det läsande och anteckning från Användbarhetsboken (Sundström, 2005) som gäller. Nice!


12.20 | Går in i badrummet i källaren för att råda bot på vad morgonens tedrickande resulterat i och upptäcker att tvätten som mamma måste ha startat i morse är klar. Som den superschyssta dotter jag faktiskt är (tro det eller ej) så hänger jag upp den på tork. Tänk va glad hon ska bli när hon kommer hem, kära mamma ♥


13.20 | Efter lunch tar jag mig en liten promenix ute i det fina vädret. Solen skiner och termomtern visar nu bara ett par minusgrader. Härligt! Behövde ändå posta ett brev och istället för att gå till närmsta lådan gick jag till den som ligger vid affären. Passade på att köpa med lite mjölk till mor och far. Det går åt rätt mycket när jag är här och dricker te ;o)


14.20 | Hemma från min promenix igen. När jag var på affären köpte jag även med en påse av favoritkolan Riesen för att (om möjligt) motivera pluggandet ännu mer. Så nu sitter jag här vid datorn och skriver som aldrig förr på min webbplatsanalys med skålan här bredvid mig.


15.20 | Korrekturläser den första delen av webbplatsanalysen, den del jag hittills skrivit.


16.20 | Mor och far har efter jobbet åkt med släpkärran till tippen för att lasta ur skräpet. Jag förbereder fika.


17.20 | Sitter fortfarande och och skriver... Blir en lång dag med mycket skolarbete det här och mycket blir gjort också, vilket känns skönt.

18.20 | Skriver fortfarande, men fotar inget denna gång.


19.20 | Efter en snabb fika är jag tillbaka vid datorn, men nu har jag gett upp skolarbetet för dagen och ägnar mig åt en stunds FB-ande ;o)

20.20 | Står i duschen så det blir inget foto den timmen.


21.20 | Det är paus i Real Housewifes of New Jersey på Kanal5 så jag passar på att bläddra igenom dagens tidning. Blir då påmind om bokrean som börjar inatt. Får bli ett besök under morgondagen, efter skolan.

Det fick bli dagens sista bild, jag ska nu krypa ner i sängen för lite skönhetssömn ;o)
Tack för titten och välkommen åter!

Monday, lovely monday

Bättre start på veckna kunde jag inte få.

Först biljettsläpp av LN2010 och sen fick jag ett mejl från läraren i den ena kursen jag läser nu under våren:

Hej Anette!

Bra, mycket bra.
Uttömmande innehåll och bra, trevlig design.

Mvh
Jens


Skickade i torsdags in en ppt-presentation om programmering och språk (C, COBOL, C#, Java etc) och fick den godkänd. Med råge. Stolt som tusan. Inte nog med att jag skulle ta mig an ett okänt ämne, jag skulle presentera det i PowerPoint, som jag aldrig arbetat med förut. 1 done, 3 to go...