Lördag - me like ♥

Är på så himla bra humör idag. Fråga inte varför men det är en känsla i kroppen lixom. Har väl mina små aningar om varför det är som det är, men... Ja, allt känns bra just nu. Skönt som tusan!

Igår kom äntligen Erik hem igen. Har saknat honom hela veckan... Men vad händer? Jo, han kommer hem med feberfrosas och ligger och kärks. Yuck! Så det fick bli en kväll med mor, far och syster med familj. Jag var så sugen på pizza så det fick bli en pizzakväll helt enkelt. Mums!
Let's dance på TVn och pizza i magen. Kan det bli bättre en fredagskväll?

Idag ska jag jobba, ett kortpass, 12-15. Sen blir det att bara ta det lugnt. Håller tummarna för att Erik mår bättre idag så att vi kan träffas och mysa.

Imorn ska vi till Kristinehamn tillsammans med Pernilla och hennes Olle. Thai-mat! De kunde inte följa med förra lördagen när jag och Erik åkte dit så vi bokade in en helg till ;o)

Nu ska jag fortsätta med mitt plockande. Vaknade kl 7 idag och fick ett ryck att börja plocka med en massa papper i garderoben. Konstig? Jag? ;o) Men nu sitter allt där det ska; i pärmar, i mappar, i papperskorgen...

Vad gör ni idag?

Ps. Gillar INTE att vi är nere på -20°C igen... :o(

Imorgon äre fredag... ♥

Shit alltså, idag har varit en sånd är bra dag känner jag.

Började med att "sova ut". När klockan var 8.15 hade jag sovit tillräckligt tyckte kroppen så då gick jag upp. Slog igång datorn och kollade mejlen. Kikade sedan runt på nätet (nästan alla mina auktioner på Tradera har fått bud nu) inna jag åkte till affären och handlade mat. Var dags att fylla på kylen lite, det såg så tomt ut. Inte ens te hade jag hemma... :o(

Spenderade sedan största delen av dagen med näsan i skolböckerna. Skulle jobba 17-20, och innan dess hann jag öven med att dammsuga och plocka ordning all smutstvätt. Ska bli så skönt att krypa ner i en renbäddad säng nu ikväll.

Ska nu koka mej en välförtjänt superstor kopp te och så blir det nog att kolla American Pie på TV6; tror det är 3e filmen, den där de gifter sig.

Hoppas ni haft en bra dag. Och glöm nu inte; imorgon kommer helgen ♥

Sölkorvar

Ja, värre sölkorvar än kissarna får man leta efter. Hur svårt kan det vara att ha maten i skålen? ♥