Worki worki

Här händer det inte så mycket.

Skulle från första början ha varit ledig från jobbet mellan 24/6 och 14/7 men det blev ändrat. Det började suga i mera-lön-på-kontot-tarmen så jag tog ett par extra pass. Eller ett par och ett par; jobbar denna vecka måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och (håll i er nu) söndag. Fredag och lördag är jag (som tidigare nämnts) i Borlänge och jobbar under P&L-festivalen och det ska bli RIKTIGT spännande... Bara idag har de haft SJUKT MYCKET att göra, hörde jag av Erik när jag pratade med honom förut.

Så, det kommer bli lite segt/långt mellan inläggen nu på grund av att jag istort sett bara sover och jobbar (okej, visst, jag äter också... om jag hinner).

Men håll ut; I'll be back...

Fisketur i kvällssolen

Igår kväll tog vi våra fiskegrejer och åkte ut med båten; vi skulle prova fiskelyckan. Pappa fick en liten torsk (som släpptes tillbaka i vattnet) och jag fick ett napp, men den fisken kom loss innan jag hann få upp han til ytan :o( Annars inge´n storfångst för nån av oss.
Men vi fick ju en tur i kvällssolen iaf...


 
 


Nu har vi kommit tillbaka till hemstaden och vardagen igen. Börjar nya veckan med att vara ledig en dag ;o)
nästa helg drar jag till Borlänge för lite jobb under P&L. Be there, or be square :o)

Midsommardagen

Midsommar går mot sitt slut...
Vi satt uppe rätt så länge igår kväll och pratade. Efter den obligatoriska midsommarmiddagen serverades det jordgubbstårta alá mamma. Mums.


Idag är vädret (om möjligt) ännu bättre än igår; mindre vind och strålande sol och (framför allt) INGA MOLN!


Har idag lagt i båten i vattnet och sedan varit in till affären och handlat lite glass så vi har till efterrätt. Just nu bygger pappa och svärfar på stugan, svärmor planterar blommor och mamma läser tidningen. Själv ska jag snart ta och lägga mig ute på soldäcket en stund ;o)
Livet är allt bra härligt!

Hoppas ni har det bra allihop!
God fortsättning...