Dags för mässa

Ni har väl inte missat att Mikaelas Scrap In ska vara med som utställare på Avesta-mässan 8-9 oktober?

Klicka HÄR för att läsa mer om mässan.
Och glöm inte att kika in i BUTIKEN, det har kommit hem massor av nyheter och det kommer hem ÄNNU mer lagom till mässan :) Perfekt!

Träning - vecka 34, 2011

Måndag
Vilodag

Tisdag
PowerWalk, 1 h 26 minuter (8,93 km)

Onsdag
Vilodag

Torsdag
Vilodag

Fredag
Vilodag

Lördag
Vilodag

Söndag
PowerWalk, 1 h 28 minuter (8,6 km)

ME

ME. Mineral Essence.

Gjorde mig en tur till Relax på förmiddagen idag. Har ett bra tag nu varit inne på det absolut sista i sminkväskan här hemma och när det nu var dags att köpa nytt så kände jag att jag faktiskt ska kosta på mig ordentligt smink, fina mineralprodukter, även om det kanske kostar lite mer än "det gamla vanliga".

Med tanke på att jag inte heller är någon storkonsument när det gäller smink (använder i stort sett bara maskara, foundation/puder och så lite rouge) så varför inte då kosta på sig bra saker...?! :)

Fick hjälp med att välja färger som passade min hudfärg och hudtyp och så lite tips om saker man ska tänka på (borstvård m.m.).
Jag köpte mig ett startkit innehållandes alla borstar, 2 foundations i kompletterande färger, magic finish, sunset bronze och en concealerpenna. Utöver detta köpte jag även en maskara.

När jag kom hem var det dags att prova och hej va det gick. De lägger sig inte alls som ett täcke ovanpå huden utan sjunker in så fint och ser helt naturligt ut.

Varför har jag inte gjort detta byte tidigare för? :)