Premiärtur

Vindstilla, strålande sol och molnfritt på himlen. Härliga våren är nu kanske på väg.

Inledde dagen med en brunch tillsammans med PernillaSom Hemma. Trevligt som tusan! Var så längesen vi träffades och bara hängde, så det var banne mig på tiden ;)

Efter brunchen åkte jag vidare hem till syster. Där bjöds det istället på lunch ;) Pasta och köttbullar. Perfekt onsdagslunch :)
Efter maten tog vi oss en promenad ner mot stan för vidare färd mot dagis där Måns skulle hämtas. Och efter att vi kom hem igen så tog vi fika ute på trappen i solen ♥ Vårkänslor till 1000!

Gick hem, bytte om till träningskläder och snörade på mig löparskorna. 4 km, 23 minuter, och efter det blev det en välförtjänt, lååång och varm dusch. Skönt för själen...

På eftermiddagen tog jag mig en premiärtur med Pärlan (a.k.a den nyinköpta, fina pärlomorvita cykeln). Var tvungen att sänka sadeln en centimeter (eller två) så vi rullade hem till mor och far. Och där (nu skäms jag nästan, har ju inte fixat nåt själv idag...) bjöds det också på mat.
Vidare promenad med hela klanen Johansson hem till syster där det vankades kvällsfika.
En tur till Coop med mor och syster fick avsluta dagen.

Nu sitter jag här hemma, kollar på Sveriges Mästerkock, och inväntar veckans avsnitt av Grey's Anatomy. Ska i nästa paus fixa mig en kopp te och sedan mysa i soffan resten av kvällen.

Imorn väntas det lunch på stan med mor och syster, en tur till Blodcentralen för att lämna plasma, lite eftermiddagsträning och sedan scrap. Öööh, sa jag inte senast igår att jag inte hade nåt alls planerat på torsdag och att jag även tänkte fortsätta ha dagen så...? Ja, det verkar ju inte riktigt bli så då... ;)
Men men, det blir som det blir. Umgås-med-familjen är ju ändå en av mina favoritsysselsättningar, så varför inte lixom? :)

Mera boktips

under förra veckans Sälen-vistelse ägnade jag två kvällar åt att läsa. Sen va boken slut. Här kommer ett tips på ännu en bok ni bara MÅSTE läsa. Bingo Rimérs En flickfotografs bekännelser.


Jag fann den här boken så OTROLIGT underhållande. Tänk va, så mycket han varit med om i livet.
OK, jag erkänner, jag va lite småskeptisk innan till vad jag egentligen tyckte/tänkte om Bingo, men efter att systeryster läst boken och tipsat mig så kände jag ändå att "ok, jag ger han en chans då". Och vilken tur! Kul läsning, många skratt, många oj och shit, my god. :) En kul bok helt enkelt...

Läs den.