En dag på jobbet

För en tid sedan blev Erik intervjuad av ungdomsredaktionen på Borlänge Tidning och idag fanns reportaget med i tidningen. Klicka HÄR för att läsa reportaget.

Och jag kan inte annat än att bli lite stolt när jag läser vad som skrivits. Känns så otroligt skönt att nån i mediavärlden tagit till sig vårt jobb som något positivt, istället för de annars mest negativa inställningarna som omvärlden har om vår arbetsplats. Speciellt med tanke på alla de "granskningar" som gjorts (där jag absolut håller med om att de saker som tagits upp INTE ÄR OKEJ, men man får inte heller dra alla över samma kam). Det är synd att några fåtal ska få förstöra för oss allihop :/

Men idag sträcker jag lite extra på mig :)


Träning - vecka 8, 2012

Måndag
CX, 30 minuter

Tisdag
BodyStep, 60 minuter

Onsdag
Vilodag

Torsdag
Vilodag

Fredag
Vilodag

Lördag
Vilodag

Söndag
PowerWalk, 60 minuter (6,5 km)

Bums i Säng

Trött. Tröttare. Tröttast. Så känner jag mig just nu.

Inledde dagen med 10 timmar på jobbet. Efter det åkte jag hem, tog på mig mysbyxorna och åkte sedan hem till mor och far. Där väntade en uppvärmd bastu (80°C va det när jag klev in; lovely ♥) och efter det tog jag mig en lång och skön dusch för att sedan fortsätta till middagsbordet där det vankades oxfilé och ugnsstekta rotfrukter. Mums!

Men nu sitte rjag här hemma i soffan. Njuter av en kopp te. Ska snart krypa i säng. Klockan står på ringning nollfem:nollnoll för då väntar ytterliggare 10 timmar innanför jobbets 4 väggar :)

Nu; nattinatti!

Mmm...