Våffellunch

Här kommer ännu en LO med material från junikitet "So Cal" från StudioCalico.
 
Den handlar om hur jag gillar att lyxa till det lite en vanlig grå vardag med våffellunch; något jag annars inte äter "när som helst" :)
 
Vardagslyx med våffellunch
Papper från MyMindsEye, StudioCalico och Tim and Beck for SC
 
Mums.
 
Även på denna Lo har jag använt mig av twine från MyMindseye och sytt. Först stansat hål med min Crop-a-dile och sedan sytt korsstygn med twine.
 
Titeln är skriven med hjälp av thickers från American Crafts och mini alfabetsstickers från Tim and Beck. Här syns även det lilla trähjärtat som kommer från StudioCalico.
 
Jag brukar vanligtvis inte vara så förtjust i glittriga/blanka material men dessa fjärilar föll mig verkligen i smaken. Fastsydda med twine från MyMindsEye.
 
Små självhäftande chipboardknappar från MyMindsEye.
 
Tack för titten och välkommen tillbaka :)

Pärlan

När jag fyllde 25 i mars 2011 var det enda jag önskade mig en ny cykel. Efetr kalaset följde pappa med mig till sportbutiken där jag förbokat en fin, vit, pärlemorskimrande damcykel från Crescent; delvis betalad med mina egna pengar och delvis med pengar jag fått i present på kalaset.
 
Jag är så nöjd över min Pärla, hon är perfekt på alla sätt och vis :) 
 
Med den här LOn är jag med och tävlar i denna veckas Sunday Sketch i bloggen hos SC.
 
Min fina vita Pärla
Alla papper kommer från SCs junikit "So Cal". Papper från MyMindsEye och Echo Park
 
Se, där står hon så fint och "posar"
 
Små chipboardvimplar från MyMindsEye som jag trätt på twine, också från MyMindseye.
 
Hjärtan av träfanér från StudioCalico.
 
Titeln med chipboard bokstäver från AmericanCrafts och mini alfabetstickers från Tim and Beck for SC.
 
Passandfe nog på ett av papprena från MyMindseye så fanns en cykel i ena hörnet :)
 
En fin vimpelborder från HeidiSwapp fick pryda underkanten av mönsterpapprena. Kartmönstret får representera de äventyr vi åker på, jag och Pärlan :)
 

Måndag 25 juni 2012

Då va det måndag igen. Fasen va snabbt veckorna går alltså. Fortsätter det i den här takten kommer ju vintern tillbaka alldeles för snabbt... :/
 
Inledde denna regnfyllda dag med 9 timmar på jobbet. Veckoinventering, veckoredovisning av kassor och så har jag skickat iväg (för första gången HELT på egen hand) en faktura :) Gick kanonbra!
 
Efter jobbet åkte jag förbi affären för att inhandal lite mat till kylen. Inte så mycket, eftersom jag lämnar hemmets lugna vrå på torsdag morgon för att hjälpa till i Borlänge under Peace&Love-festivalen, utan bara lite grann så att jag klarar mig fram tills dess :)
 
På affären träffade jag på mor och far och de bjöd in till middag; pannkakor. Mysigt, att spendera eftermiddagen tillsammans med hela familjen ♥
 
Kvällen har jag spenderat hemma i min ensamhet. Erik är i Borlänge, hela långa veckan, så jag får fördriva tiden bäst jag vill och kan. Scrappar lite, plockar lite, scrappar lite till, hänger en stund i soffan, scrappar lite till, slösurfar runt på nätet... Ja, nåt sånt ;)
 
Hur har er dag varit?
 
En kopp te, en smörgås, lite jordgubbar och röda druvor och så ett rykande färskt nummer av MagnoliaINK. Mikaela på Mikaelas Scrap In kom förbi med tidningen när hon åkte hem från butiken nu ikväll. Tack snälla, snälla du ♥