Glad påsk

Påskdagen är här, sommartid är inställd vilket betyder att vi fått en timmes mindre sömn i natt. Härligt att vi går mot ljusare tider, man blir så mycket piggare av ljuset. Lite värme på det här nu och min lycka vore gjord, men vårvärmen vill inte riktigt komma. Minusgraderna håller i...

Igår köpte jag påsk-present till mig själv; en fin kofta från Capri Collection och så ett halsband med en uggla ❤ Sååå fina båda två. Inköpt på Pastell Intim, har blivit så grymt förtjust i den butiken. Trevlig ägare, mysig stämning och SÅÅÅ mycket fina saker :)

Hur spenderade ni påsken?
Fick du något påskägg?

Fredagsgodis

Säsongspremiär av Let's Dance och då måste man såklart ha nåt smaskigt att tugga på; ägg, avocado, skinka, kalkon, paprika och gurka. Till det en kopp te :)

Mellanmål

Uppe med tuppen idag. Hade ett träningspass inbokat på gymmet mellan 7-8, så det var bara att kliva upp strax vid 6 för att hinna med lite frukost innan.
För att nu inte bli hungrig innan det är dags för rast på jobbet, så fixade jag till ett litet mellanmål. Har inte direkt problem med att bli hungrig snabbt och ofta, men jag känner ändå att nånting mer behövs i lilla magen :)
 
Hittade ett smarrigt och PLÄTTLÄTT recept på smoothie hos Hylénskan - och nu bjuder jag er på det :)
 
Ingredienser
1dl bär (helst hallon eller blåbär)
1dl vispgrädde
1dl turkisk ypghurt
½-1krm vaniljpulver
 
Mixa ihop alla ingredienser och servera. Garnera gärna med ett par bär, för utseendets skull :)
 
Smaklig måltid