No filter needed


När man tar sig en lunchpromenad och man verkligen känner våren i luften. I kroppen. Blå himmel. Solsken. Vindstilla. Strandvägen. Båtar. Änder som simmar omkring i jakt på mat. 

En stund för sig själv. Lite funderande. Tänkande. Filosoferande. På saker som betyder nåt. Och saker som brukade betyda nåt. Saker man tog sig tid för. Saker som man saknar. Och inte saknar.

En kaffe i handen på det här (och en pain au chocolate i påse för eftermiddagens fikabreak) och sen är man redo för 4 timmar till inomhus på kontoret.

Inflyttningspresent


När det är söndagkväll och P kommer förbi med paket. Till mej. För att jag har flyttat.

När vi inte setts på 8 dagar, slår oss ner i soffan, han lägger armen om mej och faktiskt erkänner att han saknat mej. Att han OCKSÅ tycker det känns helknas att inte ses lika ofta som förut...

Då kryper man ner i sängen på kvällen med tårfyllda ögon vill jag lova... ❤️

Wanna go for a ride?


När kollegan ringer och frågar om vi ska ta en tur i grannskapet och kolla in naturen - då är det svårt att tacka nej. Speciellt när han även erbjuder en kaffe på vägen. 

Besök vid både Edsviken, Norrviken och Väsjö... Promenix på isen, längs med sjön och så en tur förbi skidbacken. Strålande sol och solglajjor på det. 

Livet hörrni! Fasiken va gött det är 👍🏼