Planer för våren

 
När livet känns sådär bra - fy fan va allt är bra just nu. Om ni bara visste!
 
Tankarna går lite fram och tillbaka, mycket har hänt, en del personer har försvunnit från mig. Vissa försvann av en anledning och det är helt och hållet deras val. Det påverkade mig till en början men jag insåg till slut att det måste ha varit nån mening med det också.
Andra försvann utan anledning, påverkade av andras val i livet. Och det får stå för dom. Helt och hållet. Det gjorde ont till en början - extremt ont - och jag kan än idag vissa dagar känna at jag saknar det. Men merparten av dagarna känner jag faktiskt att det inte spelar någon som helst roll. 
 
Men nu va inte tanken med det här inlägget att det skulle bli något ledsamt. Verkligen inte. Det är inte alls det humör eller den inställning jag har till vardagen. Tvärtom.
 
Han som kom in som en frisk fläkt och bara vände upp och ner på mitt liv på kort tid kom med det briljanta förslaget att vi skulle ta oss en långweekend till våren och hitta på något. En mysig resa tillsammans och upptäcka nåt fint.
 
Vi började med Paris. Ingen av oss har varit där tidigare men båda vill dit. OCh sportintresset är ju rätt så stort hos en av oss så varför då inte passa på att kolla lite fotboll när man ändå är på plats. Dock är ju inte längre Mr Z kvar i PSG...
Då kom förslaget att vi på hemvägen tar "genvägen" via England. Kolla lite Manchester United. Shoppa. Men ska man hinna med både shopping och fotboll så kräs mer än "någon natt"...
 
Vi har alltså gått från att planera en långweekend i Paris till att sitta och kolla på kanske 3-4dagar i Paris följt av 3-4 dagar i England. Ska reka lite mer och kolla runt på förslag i helgen som kommer. 
 
För i helgen ska vi ses. Igen. För tredje helgen i rad. Total lycka!

Kommentera här: