Midsommar

Ännu en midsommar är förbi. Och vilka kontraster...


Förra året låg jag på takterassen på ett hotell i Barcelona och drack RedBull och Vodka kl 11 på förmiddagen (efter en lång natt och morgon på nattklubb följt av ca 2h sömn) och inväntade ännu en festkväll. 

I år va jag i Strängnäs, iklädd långklänning och med blomkrans i håret. Traditionell midsommarlunch och på kvällen vankades det grillat och quiz. 

Hur mycket jag än älskade förra årets "rebelliska" midsommarfirande så kan jag inte annat än att föredra årets firande - för jag fick tillbringa hela midsommar med han som får mig så glad, han som får det att pirra i hela kroppen.

Idag - måndag - en extra semesterdag för min del. Spenderar den i Karlstad med uppladdning inför ännu en kortvecka på jobbet innan jag återvänder till Karlstad för festivaljobb.

Onsdagsbubbel

Skippar färska snittblommor på bordet denna vecka. Ska ju ändå åka bort i helgen. Istället följde jag med Mgmt Teamet ut o drack lite bubbel efter jobbet. Först pp vår takterass. Sen på Hallwylska. 


En helt vanlig onsdag helt enkelt 🍾👌🏼

Från TM till PM

Nya utmaningar väntar för fröken Jsson. 

Från och med måndag kommer jag inta en ny roll på företaget. Team Manager blir Process Manager. Mer ansvar, mer inflytande - ett steg i rätt riktning.

Igår firade vi med lunchdejt - jag och Desirée och till helgen blir det mer firande, då med familjen.