Klara - Färdiga - KÖR!

 
Då va vi igång!
Två löpningspass avklarade. Totalt 22,6km i benen. Idag - träningsvärken är ett faktum men FAN va skönt det känns!
 
Svetten lackar. Den RINNER. Överallt på hela kroppen. Och den känslan - att man tagit ut sig så - är en av mina favoriter. Det är SÅ man ska känna efter varje pass.
 
Nu kör vi på ett tag till med det här så kan vi i ett senare skede påbörja lite styrka också och bygga upp musklerna på nytt 😀

När man får ta ett beslut

 
Vi va till Sthlm i helgen. Hälsade på uppfödarna och hämtade lite kött som vi beställt av dom. 20kg rent nötkött. Hur bra som helst.
Det va en sån mysig dag hos dom - hundarna lekte som tusan och det va så kul att se att Tyra (deras mamma) på en gång kände igen sina valpar och började ta hand om dom :)
 
På förmiddagen innan vi åkte ut till Värmdö så tog Fredrik en sväng ut till Sollis och hälsde på gamla träningskompisarna i den bix där vi tränade tidigare. Jag gick in till stan en sväng och kom där fram till att jahg måste komma igång med träningen igen Jag behöver det!
Men jag har inte tiden att lägga 2,5-3h/dag i boxen. Jag skulle gärna vilja men har inte tiden. Så istället har jag från och med igår tecknat ett avtal hos STC, som öppnat här hemma direkt utanför porten typ.
Då kan jag gå tidig morgon eller sen kväll, innan jobb eller efter jobb, och inte känna stressen över att jag kommer vara borta hemifrån så länge.
 
Så till en början nu kommer det bli mycket cardio - löpning, rodd, intervaller - allt för att bygga upp kroppen från grunden igen, innan jag ger mig på ren styrka igen.
Ska bli skönt att komma igång och röra sig lite!

När abstinensen slår till

Jag är van att vara rätt så aktiv. Innan vi flyttade hem-hem så spenderade jag i stort sett all ledig tid på boxen i Sollis. Runt 3-4h/dag va vi iaf iväg och tränade. Jerry hade vi med oss och han trivdes superbra - låg i och för sig mest och sov, eller så sprang han omkring och busade med de andra gymmarna som va där.
Sen kom flytten. Och i samband med den kom Sigrid.
 
Mitt första (och största) fokus när vi flyttade va att komma in i jobbet - känna att jag ahde kontroll och att jag visste vad jag gjorde. Att jag kunde lämna över till någon och att jag fick igång nån slags vardag där jag kände mig trygg. Nu är jag där - jag känner att jag har mer och mer koll på läget och att vi sammarbetar väldigt bra tillsammans allihop. Jag kan lugnt lämna shoppen i de andra händer och de sköter det galant.
 
Här i Karlstad får vi dock inte ha med hundarna till gymmet. Och efter att de varit hemma under tiden jag arbetat så har jag inte mage att låta de va fortsatt hemma i yttelrigare 3-4 timmar bara för att jag vill göra något för MIN skull.
För Fredriks del är det lättare - han vet ju att om han tar sin väska och åker iväg så kommer jag stanna hemma och lösa allt annat (hundar, hem,... Ja ni fattar).
 
Sen är vi ju dock lite olika jag och Fredrik.
Han behöver träna. Får han inte göra det så blir han galen. Det kryper i kroppen på honom och han blir på dåligt humör osv.
Jag vill träna för att jag tycker det är kul - jag gillar känslan att vara så slutkörd att man tror man ska dö. För att i nästa sekund må hur bra som helst och längta till nästa pass.
 
Efter helgen i Berlin är jag bara sååå sugen på att sätta igång igen - röra på mig, få igång musklerna, känna att jag svettas av andra anledningar än att det är varmt och att jag jobbat hårt på shoppen. Vill känna mig sådär utmattad och helslut i kroppen. OCh inte bara ta promenader på kvällarna eller de dagar som jag är ledig!
Jag vill få/ha tid för MIG! Och inte bara astidig morgon eller supersen kväll.
 
Jag vill ha tid för mig när JAG har tid - inte när det passar andra bäst!