När man får ta ett beslut

 
Vi va till Sthlm i helgen. Hälsade på uppfödarna och hämtade lite kött som vi beställt av dom. 20kg rent nötkött. Hur bra som helst.
Det va en sån mysig dag hos dom - hundarna lekte som tusan och det va så kul att se att Tyra (deras mamma) på en gång kände igen sina valpar och började ta hand om dom :)
 
På förmiddagen innan vi åkte ut till Värmdö så tog Fredrik en sväng ut till Sollis och hälsde på gamla träningskompisarna i den bix där vi tränade tidigare. Jag gick in till stan en sväng och kom där fram till att jahg måste komma igång med träningen igen Jag behöver det!
Men jag har inte tiden att lägga 2,5-3h/dag i boxen. Jag skulle gärna vilja men har inte tiden. Så istället har jag från och med igår tecknat ett avtal hos STC, som öppnat här hemma direkt utanför porten typ.
Då kan jag gå tidig morgon eller sen kväll, innan jobb eller efter jobb, och inte känna stressen över att jag kommer vara borta hemifrån så länge.
 
Så till en början nu kommer det bli mycket cardio - löpning, rodd, intervaller - allt för att bygga upp kroppen från grunden igen, innan jag ger mig på ren styrka igen.
Ska bli skönt att komma igång och röra sig lite!

Kommentera här: