Solen, lilla solen

 
Jag älskar solen!
Skulle göra vad som helst för att bo där det är soligt och varmt året om. Jag mår så mycket bättre och jag är övertygad o att det är ljuset, värmen och D-vitaminet man får ta del av nu efter 1000 års vinter... 🙄
 
Igår kväll blev det en rätt så lång och utmattande dag på jobbet. När jag skulle göra det sista med sommarschemat så hände nånting och hela skiten försvann... Först ha jobbat 9h, knappt ätit nånting för att rastning av hundar numera tar sån tid då de har svårt med värmen, och så ett schema som strular - det va som upplagt för att jag skulle få en toppenkväll...
 
Kände hur frustrationen (eller mest utmattningen) växte på insidan ögonlocken, den där svidande känslan... Det va helt enkelt bara att packa ihop och åka hem.
 
Bröt ihop ett par minuter för att sedan ge mig ut på en promenad. Jag va tvungen att komma ut. Ventilera och få luft! Tog en tur ut mot Hammarö innan jag vände inåt mot stan igen för en liten omväg hemåt. Det blev en mil. En ventilerande och välbehövd mil. Kroppen blev lugn. Jag blev lugn.
Sen va det bara att äta, duscha och sätta igång med schemat igen. Börja om. Fixa till!
 
In på småtimmarna tog det, satt kvar länge ute på balkongen - så skönt att man kan sitta där sent nu med tanke på värmen. Sen fick det bli soffan resterande tid av natten innan klockan ringde vid 5.
 
Började dagen med att ta ut hundarna och sen tog jag mig ut på en timmes morgonpromenad själv. Sitter nu här nyduschad med kaffekoppen o väntar på att få ork till att fixa mig inför dagen. Heldagsmöte i Örebro står på schemat.
 
Och hundarna - de får följa med till Karlskoga och hänga med "morfar" hela dagen 🖤

Kommentera här: