Alperna närmar sig, sakta men säkert

Längtar så. Den 19:e januari bär det av ner till Österrike och Alperna. Äntligen. En stor dröm ska bli verklighet. Och Erik har äntligen beslutat sig för att följa med, han velade ju så fram och tillbaka i början, men nu är det alltså bestämt att han ska med.

Måste fixa kläder bara. Vet inte om jag nämnt de tidigare men när vi kom hem från Sälen förra säsongen så slängde jag min skiddress, så jag måste fixa nya. Och det ganska snart.
När vi var till Karlstad i fredags så kollade vi en del på Bergvik efter kläder, men vi bestämde oss sedan för att ta en dag till Vingåker och deras FO. Vi ska åka dit på fredag, jag är ju ledig då. Och skulle vi, mot förmodan, inte lyckas hitta nåt då så har vi ju alltid Örebro på hemvägen :O)

I våras på rean köpte jag iaf nya brillor. Rosa (såklart)! Och en hjälm, plommonlila. Känner att det börjar bli dags för det i backen. Gjorde en vurpa, en ganska rejäl sådan, med brädan för nåt år sedan och huvudet/kroppen blev inte riktigt sig likt efter det. Blev lite mer försiktig med farten och så... Och det är ju inte bra! Fort ska det ju gå nerför!

För att återgå till ämnet...
Risken med att åka till VFO är att man hittar mer än planerat. De senaste gångerna jag farit dit har det för visso inte resulterat i många inköp, men risken finns ju som sagt då de har mycket MYCKET fina kläder...

Näe ni, nu måste jag dra. Ska till mamma och äta mat och sen jobba... See ya!

image122
Visst ser det hääärligt ut?!