Inköpen från i måndags

Nyss hemkommen från en heldag på jobbet. Idag var det faktiskt skitkul, tro det eller ej. För det mesta känner jag lite sådär "åh, va jobbigt" men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag oftast varit i skolan tidigare under dagen. Men idag gick tiden hur fort som helst, jobbade 11-19, och hade lätt kunnat stanna kvar längre om jag blivit tillfrågad.

Ska alldeles strax sätta igång spisen och göra lite köttfärssås. Lite sent att laga mat egentligen, men jag måste.

Ska visa vad jag köpte på Skaparkvällen i måndags. En sak jag spanat in lääänge, nämligen en Impression Urban Stamp Tote i färgen grön/brun. Kolla här så snygg den är:

  
 


Visst är den fin. Ska fylla den smockfull lagom till Scrapträffen i Enköping den 23 maj. Ni har väl inte glömt att anmäla er?

Köpte även en sån här:

QuicKutz Nesting Flowers  (CC-dies)


Min första CC och den kommer användas flitigt. Hade från början tänkt införskaffa mig några av formerna från Nestabilities, men nu fick jag tag i den här istället. Och jag vill redan ha fler ;o)

Imorrn är det skola som gäller, 8-10. Sen blir det hem och baka. Ska baka kakor till Måns kalas på lördag. Kringlor fast i form av 3:or och med grönt och blått pärlsocker på, så det blir till att färga socker imorrn också. Ska bli spännande, har jag aldrig gjort tidigare.

Det är ju valborg imorn också, så vi ska eventuellt ta cyklarna och ge oss ut på en tur och kika på nån brasa. Får se hur dagen blir, vi skulle höras mer imorn om det.

Nu ska jag laga mat. Hoppas ni haft en kanon-dag och att resten av veckan fortsätter bra (eller möjligen bättre).
Om inte annat kan vi ju hålla tummarna för att vädret håller i sig ett bra tag till...

På återseende.