Utmaning hos Scraplagret

Med bara lite knappt en timme till godo har jag lyckats knåpa ihop ett kort till den utmaning som varit i Scraplagret-bloggen i augusti; färgkombo - turkos/olivgrön. Klicka här för att komma till utmaningen.

Jag passade då på att göra ett kort till Angelica i skolan, som fyllde år dagen till ära. Det hade jag såklart ingen aning om, vilket kändes lite pinsamt, så jag har nu gjort ett kort som hon får imorrn istället. Till kortet har jag även dekorerat en tändsticksask, och jag tänkte springa ner till stan en snabbis imorn innan skolan och köpa lite fina ljus till också.

Tillbaka till utmaningen. Man skulle göra ett kort, en LO eller något altrat och färgerna turkos och olivgrönt skulle vara det dominerande. Som komplement fick man även använda sig av svart, vitt och brunt som basfärger, men annars skulle det vara turkost och olivgrönt material. 
Här kommer kortet jag gjorde:Baksida

Stämpelmotivet är alldeles nytt; kom på posten idag. Tack Emma på Scraplagret för den supersnabba leveransen. Återkommer garanterat som kund hos dig snart igen :o)

Materiallista:
Olivgrönt och turkost dotted swiss paper från Bazzil, mönsterpapper från BoBunny, Prima och FancyPants, stämpelmotiv från TGF (Miss Anya - Dressy) färglagt med PM-pennor och Polychromos, turkos gemdrop i flickans hår, blommor utstansade med Retroflower-punch (stor och mellan). På baksidan har jag en etikett jag gjort på datorn och skrivit ut. Textstämpel från Ulrica.


Nu håller vi tummarna för att det är just mitt bidrag som vinner ett presentkort värt 200kr i Scraplagrets webshop. :o)

Dags för sängen...
God natt!