Tack mamma!

Jag har världens bästaste mamma. Så det så!

Idag har jag varit i skolan och skrivit tenta. Kändes bra faktiskt. Var lagom förberedd och gjorde absolut mitt bästa. Jag brukar ju inte känna efter riktigt förrän jag fått resultatet, men den här gången kändes det tillrckligt bra för att jag ska våga känna lite redan nu. Men det är väl ändå bäst att inte ropa hej än ändå.

Efter skolan åka jag, mamma och morfar hem till Kumla där mormor stod med lunchen. Den var inte riktigt klar än så morfar och jag gick och tog oss "fem minuter" innan det var dags att äta. Gud va det var skönt! Hade ju suttit i lite drygt 3 timmar med tentan så jag var helt tom i huvudet efter det. Orkade inte tänka på nåt. Så den där power-nap:en var absolut vad jag behövde.

Efter lunchen åkte jag mormor och mamma till Kumla "city". Mormor skulle handla lite mat. Och vad passar då jag på att göra? Jo, besöka nyöppnade Stellas.se såklart. Jätteluftig och ljus lokal med ett jättebra utbud. Mest kikade jag på papprena, me jag sneglade allt lite åt clearstamps:arna också. Så mycket fina saker, och dit åker jag absolut snart igen.
Vad köpte jag då? Jo, ingenting. Men däremot min mamma gjorde det. En hel hög med papper plockade vi ihop (till mej) som hon betalade. Så gulligt! Hon ville ha lite kort för det, och det låter väl som en deal som är helt överkomlig va?! Så hon har en massa kort inneståendes nu hos mig. Det första ska jag göra till på söndag, då hon ska på sin farbrors 75-årskalas.
Se, så mycket fint. De flesta från storfavorten MME, men också en del härligheter från sei, bobunny, BG, scenic route m.fl.

Annars? Jo, på hemvägen stannade vi till på blomsteraffären för att köpa pelargoner till syster, men vi fick besöka tre blomaffärer innan vi hittade några som såg relativt bra ut. Inne i den sista butiken hittade jag även en tygaffär (ja, mitt inne i affären låg en till affär...konstigt, men så är det) och där köpte mamma även lite band och tyll till mej. Har inte använt tyll tidigare på korten, men jag har sett andra som gjort det och det är supersnyggt.
Fin tyll i vitt, turkost och vinrött. Och band; vitt/röd-prickigt och två olika gröna organza.

Sista stoppet innan vi kom hem gjorde vi i Bråten hos Eriks syster för att lämna ett lapptäcke mormor sytt åt lilla Julia. Så fint och tjejigt, och perfekt för lilltjejen att ligga på på golvet.

Kvällen har sedan spenderats hemma i systers hus där mor och far varit barnvakt åt Månstret. Han visade mig sin fyrhjuling. Häftig, men inte tillräckligt stark för att orka köra mig ;o) Too bad!
Vi rensade lite i rabatterna, pappa klippte gräset och sedan hämtade vi en varsin pizza. Lagom nyttigt för en fredagkväll som denna.

Nu måste jag nog avsluta för att sova. Klockan ringer 0500 imorrn bitti. Ska till jobbet och jag har fått turen att jobba första passet... Kul jul! Jo, det är helt okej när man väl kommer dit, det är bara jäkligt surt att gå upp så nedrans tidigt. Å andra sidan slipper jag sitta på morgonrast själv, för mamma kommer och käkar lite frukost tillsammans med mej. Mysigt!

Hoppas ni njuter av helgen nu när det lovats så fint väder. Senaste jag hörde är att det ska hålla i sej hela helgen och att det på måndags beräknas bli hela 30°C. I doubt it, men jag håller fingrarna krossade. Om det sker, blir det en pluggfri förmiddag/lunch (trots tentavecka) som istället spenderas ute i solen hemma på mor och fars altan. Här ska stekas!

På återseende!