En ledig dag har snart gått...

...och jag tycker nog att jag hunnit med en hel del.

På förmiddagen åkte jag hem till mor och far. Där bjöds på nybakta bullar (både kanel/kardemumma och vanilj) som mamma och Måns bakat under morgonen. Efter fikat gick vi bort till Karlbergskolan för att besöka loppisen. Mina fynd blev några plastlådor från Tupperware. En lite större, typ brödlåda, och så 4 lite mindre att ha smörgåspålägg i (eller något annat såklart). Priset för allt detta: 80kr. Rätt så överkomligt tycker jag nog :o)

Efter loppisen lagade syster och mamma till lite lunch, färsk pasta och carbonara. Yummie in my tummy! Det dröjde inte så länge sen innan jag åkte vidare tillbaka hem igen.

Här hemma har jag nu under eftermiddagen först rensat ur i kylen; var inte så överdrivet mycket att ta bort men kändes ändå skönt att få bort det som inte skule vara där längre ;o)
Diskmaskinen har laddats på nytt.
Sedan har jag dammsugit och det är ju lika kul som vnaligt ungefär. Inte alls med andra ord. Men det var nödvändigt för de senaste dagarna har det fasen varit pinsamt när Erik kmmit hit och det sett ut som det gjort...
Efter att ha dammsugit klart började jag plocka ordning bland scrapsakerna också och ställde dem där jag vill ha dem. Har inte plockat undan dem utan ställt ordning på matsalsbordet så att allt är redo att användas när jag ska pyssla igen (Får bli senare ikväll; Erik ska lägga sig tidigt då det är månadsarbete imorn bitti. Tidigt som tusan!). Alla pysselsaker har varit nedpackade i väskor/påsar den senaste tiden då jag varit iväg på träffar inte pyssalt nåt speciellt hemma. Men nu är det dags att installera allt hemma igen för nu är det ingen mer träff förrän helgen 14-15 november. Längtar redan :o)

Nu ska vi åka till Nöjesbutiken och hyra film (bidde inget sånt igår, då vi åkte hem till mamma och pappa för lite fredagsmys istället). Och till filmen serveras superlyxig lördagsmat; rostat bröd och så stoooooor kopp te till det. Mysfaktorn är hög med andra ord.

Kram på er och gokväll.

Bilderna jag utlovade tidigare imorse kommer under morgondagen. Promise!


Ps. Glöm inte att kika in mina auktioner på Tradera...