Lördag - me like ♥

Är på så himla bra humör idag. Fråga inte varför men det är en känsla i kroppen lixom. Har väl mina små aningar om varför det är som det är, men... Ja, allt känns bra just nu. Skönt som tusan!

Igår kom äntligen Erik hem igen. Har saknat honom hela veckan... Men vad händer? Jo, han kommer hem med feberfrosas och ligger och kärks. Yuck! Så det fick bli en kväll med mor, far och syster med familj. Jag var så sugen på pizza så det fick bli en pizzakväll helt enkelt. Mums!
Let's dance på TVn och pizza i magen. Kan det bli bättre en fredagskväll?

Idag ska jag jobba, ett kortpass, 12-15. Sen blir det att bara ta det lugnt. Håller tummarna för att Erik mår bättre idag så att vi kan träffas och mysa.

Imorn ska vi till Kristinehamn tillsammans med Pernilla och hennes Olle. Thai-mat! De kunde inte följa med förra lördagen när jag och Erik åkte dit så vi bokade in en helg till ;o)

Nu ska jag fortsätta med mitt plockande. Vaknade kl 7 idag och fick ett ryck att börja plocka med en massa papper i garderoben. Konstig? Jag? ;o) Men nu sitter allt där det ska; i pärmar, i mappar, i papperskorgen...

Vad gör ni idag?

Ps. Gillar INTE att vi är nere på -20°C igen... :o(