New Year's Eve

Idag är det nyårsafton. Sista dagen på året. Medan andra planerar sina partyn, middagar, gästers ankomst m.m. så jobbar jag. 6-16. Efter det blir det lite bastubad i mor och fars villa, sedan middag med min älskling och efter det slår vi nog på en film och kryper upp i soffan ♥

Nyårsafton känns som en ganska så överskattad "högtid" tycker jag. Alla planerar länge, länge och väl inför nyårsafton år efter år och ändå blir det för det mesta en stor besvikelse. Middagen blir utdragen mer  cooh mer än vad man tänkt sig för att man insåg att man inte orkade med att äta alla tre rätterna direkt efter varandra. Och alla charader (eller vad man nu planerat att hitta på under kvällen) struntar man i för att man blir alldeles för mätt (eller kanske för full) för att helt enkelt orka med... Nä, överskattat.

Nu tänker jag inte förneka att jag faktiskt haft kanonbra nyårsaftnar med goda middagar i trevligt sällskap tidigare, absolut inte, jag menar bara att det oftast inte blir så "glammigt" som man föreställt sig.
Jag gillar verkligen (no doubt about that) att klä upp mej då och då och bjuda in till middag etc.

Men inte efter att ha jobbat 10 timmar.
Det är vad jag gör idag. Jobbar 10 timmar.
Efter det kommer jag inte orka med att stressa hem, fixa och ordna med kläder, smink och allt annat som hör festligheter till för att efter det skynda iväg till middag. Nä, det får bli en lugn hemmakväll med älskling och kissemissarna ♥ Mina favvisarPå tal om nyårsafton; i tisdagskväll var jag och therese på bio. Vi såg New Year's Eve. En superhärlig film med massor av stjärnor. Vad sägs om Halle Berry, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Robert De Niro, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer och Hillary Swank för att bara nämna några...
En mysig film där man får följa ett helg gäng med par och singlar i New York på årets mest magiska dag då vad som helst kan hända; nyårsafton ♥ Se den!