En vuxen söndag

Idag har vi varit riktigt vuxna. Så har det känts iaf. Med allt vad det innebär :)

Inledde dagen redan kl 0700.
Igår kväll efter bion var vi så trötta efter den goda maten och stillasittandet i biofåtöljen så vi åkte direkt hem och la oss. Och eftersom man drog tillbaka klockan en timme under natten så fick det helt enkelt bli tidig uppgång för oss idag.
Jag gick till affären, köpte lite färska frukostfrallor och gick sedan hem och myste en stund i soffan framför TVn med en god kopp te och så fralla med ost och skinka. Mums.

Morgonen fortsatte med städning och bullbak. Hela 48 stycken smaskiga kardemumma- och kanelbullar gräddades :) Bjöd då in mor och far och systers familj på lite 11-kaffe med nybakade bullar. Verkade som att det var väldigt uppskattat må jag säga. Kul!

Efter att alla gått hem gjorde vi oss iordning för dagen. Erik åkte och tvättade bilarna och jag fortsatte med städningen och klädde mig söndags-vuxen-fin (det bidde kjol, strumpbyxor och cardigan till det). Sedan bar det av hem till syster för att där intaga lunch; oxbringa med potatismos och persilja. Smaskens vill jag lova.

Efter lunch bar det åter igen hemåt för att förbereda inför dagens andra fika-besök hos oss; familjen Pettersson skulle komma förbi och det blev ett par timmars lek, stoj och stim och prat ♥

Kvällen spenderades först en stund hos svärföräldrarna (var så längesedan vi sågs) och sedan åkte vi hem för att bara vara. Tröttheten började komma ifatt oss och vi har suttit här halvdöda i soffan framför TVn (Vem kan slå Filip & Fredrik på Kanal 5) sedan kl 20. Programmet börjar närma sig sitt slut vilket betyder att det snart är dags att sova.

Imorn väntar jobb 6-16 och efter det bär det av mot Svartå för att kolla in lokalen där vi till våren planerar att annordna en stor scrapträff :) Mer info kommer när det är dags för det...

Hoppas ni haft en minst lika bra helg som jag har haft!
Kram på er.