Avundsjuka

Fick höra världens sjukaste grej häromdagen. Jag är inte direkt ett stort fan av skitsnac (vem är egentligen det), jag tror att det i grund och botten handlar om avundsjuka att folk snackar skit om andra. Och varandra.  Och visst, ibland kanske man säger saker man inte borde ha sagt, så även jag, men jag tillhör inte dom som STARTAR nånting.
 
Men när jag fick höra följande så kan jag bara inte hålla tyst längre. Jag fick höra att man tycker att jag (som man valde att uttrycka det) "fuskar" när det gäller min träning/diet eller vad det nu gällde. Fuskar. Vadå fuskar? Hur fasen kan man påstå att det fuskas när det uppenbarligen blivit en FÖRÄNDRING och givit RESULTAT på min kropp och hur jag känner mig?
Ja; jag kanske inte har följten strikt LCHF-diet sedan ca 2 veckor tillbaka, men å andra sidan tränar jag MER än nånsin tidigare och sköter om mig själv och min kropp på andra sätt. Så vad gör det då om jag väljer att äta potatis, fikabröd, GLASS och tillochmed även nån GODISBIT, när det ÄNDÅ ger resultat både utseendemässigt och rent VIKTMÄSSIGT?
 
OMG, give me a break! Det handlar väl ändå inte om VAD man stoppar i sig utan MÄNGDEN... Jag kanske inte borde äta potatis, pasta, bröd och (gud förbjude) andra kolhydrater men va fasen, jag tränar och rör på mig och då tror jag nog inte att nån glass eller godisbit nån gång då och då gör någon större skada. Eller tror och tror, jag VET att det inte spelar någon roll. Det är väl ändå det här inlägget ett bevis på...? Eller det här. Eller det här...